Van Damme is terug in eerste trailer Amazon-serie Jean-Claude Van Johnson

Amazon heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de Jean-Claude Van Damme komedie serie Jean-Claude Van Johnson. Bekijk deze hieronder.

Van Damme is terug in eerste trailer Amazon-serie Jean-Claude Van Johnson

Jean-Claude Van Johnson

In de actie-komedie kruipt Van Damme in de huid van Jean-Claude Van Johnson, een acteur en specialist in martial-arts. Van Johnson besluit om terug te keren uit pensioen om het als undercover op te nemen tegen verschillende schurken die de stad onveilig maken. Van Johnson weet zich al snel in de nesten te werken, waardoor hij opgejaagd wordt.

The Expandables-schrijver Dave Callaham en filmmaker Ridley Scott zijn bij de productie betrokken. Peter Atencio zal de serie regisseren.

Naast Van Damme zijn er rollen voor Kat FosterMoises Arias en Phylicia Rashad. Amazon stelt de serie vanaf 15 december 2017 beschikbaar.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter