Vanaf 2 juni is The Hangover trilogie te zien op Netflix

Vanaf 2 juni is The Hangover te zien op Netflix. Vanaf die datum zijn ook The Hangover Part II en The Hangover Part III te streamen op Netflix.

The Hangover

De bedoeling was dat het een onvergetelijk vrijgezellenfeestje in Las Vegas zou worden. Nu moeten ze zich echt proberen te herinneren wat er precies gebeurd is! Van wie is de baby in de kast van hun suite in Caesars Palace? Wat doet die tijger in de badkamer? Waarom mist een van hen een tand? En niet onbelangrijk: waar is de bruidegom?! Wat de jongens allemaal hebben uitgevreten tijdens hun feestje staat niet in verhouding tot dat wat ze in nuchtere toestand moeten doen om alle verkeerde beslissingen van de avond tevoren weer recht te zetten – het is één groot vraagteken.

The Hangover Part II

In The Hangover Part II reizen Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) en Doug (Justin Bartha) af naar het exotische Thailand voor de bruiloft van Stu. Na het onvergetelijke vrijgezellenfeest in Las Vegas kiest Stu nu voor een veilige, ingetogen ‘pre-bruiloft’ brunch. Echter, dingen gaan niet altijd zoals gepland. What happens in Vegas, may stay in Vegas, maar wat het gezelschap in Bangkok staat te wachten overtreft al hun verwachtingen…

The Hangover Part III

Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow (Ken Jeong) zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje – tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten.

De regie van is in handen van Todd Phillips. De cast bestaat uit namen als Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Heather Graham, Ken Jeong.

Vanaf 2 juni is The Hangover trilogie te zien op Netflix.