Vanaf morgen alle seizoenen van The Americans op Amazon Prime Video

Alle seizoenen van de spionageserie The Americans met Matthew Rhys en Keri Russell zijn vanaf morgen te zien op Amazon Prime Video. Het drama gaat over het complexe huwelijk van twee KGB spionnen die zich voordoen als Amerikanen. Ze verzamelen gegevens bij hun infiltraties in de politieke wereld van Washington D.C., kort nadat Ronald Reagan is verkozen tot president. Deze gegevens geven ze door aan hun KGB contactpersoon. Het stel is inmiddels getrouwd en samen hebben ze twee kinderen die niets weten van hun afkomst en de achtergrond van hun ouders.

The Americans op Amazon Prime Video

The Americans is een FX original serie en speelt zich af in de jaren tachtig met de Koude Oorlog als achtergrond. Het eerste seizoen startte op 30 januari 2013 en telde dertien afleveringen. De reeks was gedurende zes seizoenen goed voor in totaal 75 afleveringen.

Geheimen kunnen dodelijk zijn in deze spannende thrillerreeks over de undercover Russische spionnen Philip (Matthew Rhys) en Elizabeth Jennings (Keri Russell) in Washington DC, in het jaar 1980. Philip en Elizabeth lijken een typisch huiselijk koppel te zijn, maar ze zijn eigenlijk dodelijke KGB-agenten, die als missie hebben om Amerika neer te halen. Als de Koude Oorlog escaleert, moeten Philip en Elizabeth extreme maatregelen nemen om hun missie voort te zetten en hun ware identiteit verborgen te houden. Maar als een FBI-agent tegenover hun in de straat komt wonen, raken ze verstrikt in een bloedstollend kat-en-muisspel.

De hoofdrollen worden gespeeld door Matthew Rhys, Keri Russell, Maximiliano Hernández, Holly Taylor, Keidrich Sellati, Noah Emmerich, Annet Mahendru, Susan Misner, Alison Wright, Lev Gorn, Costa Ronin, Richard Thomas, Dylan Baker, Brandon J. Dirden, Margo Martindale.

Alle seizoenen van The Americans zijn vanaf 22 oktober te zien op Amazon Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter