Venom 3 officieel aangekondigd door Sony Pictures

Tijdens CinemaCon maakte Sony Pictures officieel bekend dat Venom 3 eraan komt. Dit nieuws is niet helemaal schokkend, aangezien uitvoerend producent Amy Pascal eerder verklaarde dat een derde film in de door Tom Hardy geleide franchise zich in de “planningsfase” bevindt. Nu weten we echter dat het volledig in ontwikkeling is en door de studio zal worden gemaakt. Er werden geen details gegeven over het vervolg van Venom: Let There Be Carnage, hoewel Hardy uiteraard zal terugkeren als Eddie Brock/Venom.

De gebeurtenissen van Venom: Let There Be Carnage lieten de deur wagenwijd open voor een derde deel. Nadat Tom Hardy’s Eddie Brock een korte tijd in het Marvel Cinematic Universe had doorgebracht in een Spider-Man: No Way Home postcredits cameo, keerde hij terug naar Sony’s Spider-Man Universe met kennis van de webslingeraar.

Na de bioscooprelease op 1 oktober, brak Venom: Let There Be Carnage pandemische records en werd dit jaar de op één na meest winstgevende film in de VS met een binnenlandse opbrengst van meer dan $200 miljoen en wereldwijd meer dan $ 480 miljoen.

Venom 3

Tom Hardy speelt wederom de rol van Eddie Brock in de film. Michelle Williams neemt de rol van Anne Weying weer op zich. Tevens is er een rol voor Woody Harrelson als Cletus Kasady, ook wel bekend als Carnage. Hij werd eerder al geïntroduceerd in de filmfranchise tijdens een mid-credits scène van van de originele film. Dit personage werd toen neergezet als de aartsvijand van Venom. Oscar-genomineerde Naomie Harris is gecast als schurk Shriek, de handlanger van Carnage en tevens zijn liefje.

De regie van Venom 2 ligt bij Andy Serkis. De film is gebaseerd op de Marvel Comics en geproduceerd door Avi Arad, Amy Pascal, Matt Tolmach, Hutch Parker, Kelly Marcel en Tom Hardy. Uitvoerend producenten zijn Barry Waldman, Jonathan Cavendish en Ruben Fleischer.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter