Vera seizoen 11 vanaf 13 augustus op NPO 2

Vera seizoen 11 is vanaf 13 augustus 2022 te zien op NPO 2. Vera volgt het leven van Inspecteur Vera Stanhope, Chef van de Recherche. In de ruige schoonheid van het Engelse Northumberland, onderzoekt Vera misdaden die alleen zij kan oplossen. Bekijk hieronder een trailer.

Vera seizoen 11

Hoofdinspecteur Vera Stanhope woont in het noordoosten van Engeland. Deze werkverslaafde dame laat zich niet kisten. Gekleed in haar grote jurken, meestal gepaard met een paar stevige kaplaarzen, is ze de schrik van het politieteam. Ze is streng voor bijna iedereen, behalve voor haar rechterhand Joe Ashworth. Ze zit bovenop iedere moordzaak in het rustige Northumberland. De strenge hoofdinspecteur lijkt misschien een harde, maar beschikt over een klein hartje. Gecombineerd met haar dapperheid, cynische gevoel voor humor en hoge intelligentie probeert ze iedere zaak tot een goed einde te brengen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Brenda Blethyn, Jon Morrison, Riley Jones, Kenny Doughty, Ibinabo Jack, Paul Kaye.

Vera is een Britse detectiveserie van de ITV1. De serie is gebaseerd op de reeks van Ann Cleeves en ging in première op 1 mei 2011.

Vera seizoen 11 is vanaf 13 augustus 2022 wekelijks te zien op NPO 2. De volledige reeks verschijnt die dag ook in zijn geheel op NPO Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter