Poster voor film Deepwater Horizon met Mark Wahlberg

Lionsgate heeft een eerste poster vrijgegeven voor de film Deepwater Horizon van regisseur Peter Berg (Lone Survivor). De trailer is hieronder te bekijken. De atiethriller gaat over het booreiland Deepwater Horizon in de Golf van Mexico dat in april 2010 explodeerde en de dappere mannen en vrouwen die vele levens aan boord redden tijdens de ergste olieramp in de Amerikaanse geschiedenis.

film Deepwater Horizon

De film Deepwater Horizon

In het rampendrama zien we het menselijke verhaal achter de grote BP-olieramp in de Golf van Mexico in 2010. Mike Williams is het centraal middelpunt in de dramatische situatie waarin de medewerkers belandden. Tijdens de olieramp kwamen elf mensen om het leven en bleef drie maanden lang olie in de oceaan gutsen. Hiermee werd het de grootste door de mens veroorzaakte natuurramp ooit.

De hoofdrollen zijn voor Mark Wahlberg, Kurt Russell, John Malkovich, Dylan O’BrienKate Hudson en Gina Rodriguez.

De film is geregisseerd door Peter Berg op basis van een scenario is geschreven door Matthew Sand en Matthew Michael Carnahan. Zij baseerden zich bij het schrijven op het artikel Deepwater Horizon’s FInal Hours van David Barstow, David Rohde en Stephanie Saul. 

Deepwater Horizon is te zien vanaf 29 september 2016.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter