Verslag | Entertainmenthoek op Heroes Dutch Comic Con 2019

Het team van E-Hoek was aanwezig op de winter editie van Heroes Dutch comic Con 2019! Dit was een speciale editie voor ons, want voor het eerst hadden we ook onze eigen stand. Bekijk hier onze video’s.

E-Hoek Sfeerverslag | Heroes Dutch Comic Con 2019

Op de stand konden bezoekers komen om prijzen te winnen met onze film quiz.

Interview Jonny Cruz

Jonny Cruz is een scriptschrijver, producent, filmmaker en musicus. Hij speelt nu een rol in de games Overwatch en Need for Speed. Op de winter editie van Heroes Dutch Comic Con kreeg E-Hoek de kans om hem te interviewen.

Interview Ian Ziering

Ian Ziering is de ster van de Sharknado filmreeks, en is natuurlijk vooral bekend als Steve Sanders in de serie Beverly Hills, 90210. Recent was hij ook te zien als Blue Devil in de DC serie Swamp Thing. Op de winter editie van Heroes Dutch Comic Con kreeg E-Hoek de kans om hem te interviewen.

Promo | Entertainmenthoek aanwezig op HDCC2019

Wij, het team van E-Hoek, hebben geen editie van Heroes Dutch Comic con gemist. De winter editie van 2019 is speciaal, want nu kan men ons bezoeken bij onze eigen stand. Wij zullen film quizzen organiseren. Bezoekers kunnen hier leuke prijzen winnen, zoals DVD’s, en merchandise. Als je zelf dingen wilt weten over het schrijven van filmrecensies, of als je ons gewoon wilt ontmoeten, de teamleden zullen bij de stand aanwezig zijn.

E-HOEK WAS TE BEZOEKEN IN

Fan Village | Hal 4
Stand nr. 4.21
Jaarbeurs Utrecht

DATUM

23 & 24 november 2019

AANWEZIGEN

Immy Verdonschot
Sandro Algra
Martijn Pijnenburg
Kimberly van Niele
Peter Solvani