Videoland kondigt Mocro Maffia seizoen 3 aan

Het tweede seizoen van Mocro Maffia staat nog geen twee weken op Videoland, maar de serie is nu al bevestigd voor een derde seizoen! Wanneer Mocro Maffia seizoen 3 te zien is, is nog niet bekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Yes! Seizoen 3 van Mocro Maffia komt! ???

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Het tweede seizoen is volgens RTL de best bekeken release bij Videoland van een scripted serie tot nu toe. Creatief Producent Achmed Akkabi vertelde:

“Het tweede seizoen heeft misschien nog wel meer losgemaakt bij de kijkers dan het eerste. Na de laatste aflevering werden we overspoeld met de vraag of er een derde seizoen komt. Ik ben blij dat we nu al aan kunnen kondigen dat we die samen met Videoland gaan maken!”

Mocro Maffia is een fictieve misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

De hoofdrollen in deze misdaadreeks zijn voor Achmed Akkabi, Nasrdin Dchar, Robert de Hoog en Daan Schuurmans.

De serie is bedacht en ontwikkeld door het Moordvrouw-duo Achmed Akkabi en Thijs Römer exclusief voor Videoland, waar de serie op 11 oktober 2018 in première ging. Het verhaal is geïnspireerd op het boek Mocro Maffia van Wouter Laumans en Marijn Schrijver.