Vierde film heet officieel The Matrix: Resurrections

The Matrix 4 heeft eindelijk een officiële titel, namelijk The Matrix: Resurrections. Warner Bros. maakte de aankondiging op CinemaCon en toonde ook een teaser-trailer en beeldmateriaal van de film. Er wordt gezegd dat Keanu Reeves lang haar in de film heeft en een baard die lijkt op zijn John Wick-look. De trailer laat zien dat Thomas Anderson de Matrix is ​​vergeten en vervolgens Trinity in een coffeeshop ontmoet zonder elkaar te herkennen. Later wordt een jongere Morpheus getoond die Neo een rode pil overhandigt en hem vertelt dat het “tijd is om te vliegen”.

The Matrix: Resurrections

The Matrix: Resurrections ziet de terugkeer van Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss en Jada Pinkett Smith, die hun iconische rollen als Neo, Trinity en Niobe opnieuw zullen spelen. De film bevat ook nieuwkomers Christina Ricci, Priyanka Chopra Jonas, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere, Jonathan Groff en Yahya Abdul-Mateen II, die naar verluidt de jonge Morpheus speelt.

De drie vorige films – The Matrix (1999), The Matrix Reloaded (2003) en The Matrix Revolutions (2003) – hebben meer dan $ 1,6 miljard verdiend aan de wereldwijde kassa en waren allemaal top-10 hits in hun respectieve jaren. The Matrix Revolutions was ook de eerste film ooit die gelijktijdig in elk groot land op hetzelfde uur over de hele wereld werd uitgebracht.

Oorspronkelijk stond The Matrix 4 gepland voor een release op 21 mei 2021, maar de film is nu uitgesteld tot 22 december 2021 vanwege de tijdelijke stopzetting van de productie als gevolg van de aanhoudende pandemie.

Lana Wachowski zal The Matrix 4 de film regisseren op basis van een scenario door Wachowski, Aleksander Hemon en David Mitchell.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter