Vieze puisten in trailer voor horror film Cyst

Er is een trailer verschenen voor de smerige film Cyst, dat een horrorkomedie moet worden. Je kunt de bloederige video hieronder bekijken.

In Cyst zien we een ambitieuze plastic chirurg die met een nieuwe cystverwijderingsmachine’ aan de slag gaat. Tijdens de laatste werkdag van verpleegster Patricia blijkt echter de puist van een van de patiënten dankzij dit apparaat te veranderen in een reusachtig monster. Het spreekt voor zich dat dit resulteert in een enorme bende, waarbij het personeel moet vechten om te kunnen overleven.

Volgens sommige recensenten is Cyst te vergelijken met het werk van regisseur David Cronenberg, die bekenstaat om films waar gemuteerde lichamen centraal staan. Mocht jij een sterke maag hebben dan kun je hieronder enkele beelden bekijken:

Film Cyst

Hoofdrollen in Cyst zijn weggelegd voor onder andere Eva Habermann, Greg Sestero en Jason Douglas. De regie van de film ligt bij Tyler Russell, welke tevens aan het script gewerkt heeft. Dit deed hij samen met Andy Silverman. De twee waren ook verantwoordelijk voor de productie, evenals Travis Ayers en castlid Eva Habermann.

Het is nog niet bekend of de film Cyst in Nederland gaat uitkomen en op welk platform deze te zien zal gaan zijn. Blijf daarom de site en Facebook, Twitter of Instagram in de gaten houden voor de laatste ontwikkelingen. Je vindt hier ook het laatste nieuws rondom andere films en series.