Viola Davis als Michelle Obama in trailer voor serie The First Lady

Showtime heeft de trailer vrijgegeven voor de anthologie serie The First Lady. De video, die je hieronder kunt bekijken, belicht drie verschillende verhalen van machtige vrouwen, verteld in drie tijdsperioden van de Amerikaanse geschiedenis. Het toont intieme portretten van Michelle Obama, Betty Ford en Eleanor Roosevelt.

De reeks wordt beschreven als “Showtime’s Amerikaanse versie van The Crown“. The First Lady zal het gordijn opentrekken over het persoonlijke en politieke leven van Amerika’s meest iconische First Ladies. Het eerste seizoen staat in het teken van de verhalen van de eerder genoemde drie first ladies.

The First Lady serie

The First Lady speelt zich af in de oostvleugel van het Witte Huis, waar veel van de meest invloedrijke en wereldveranderende beslissingen uit de geschiedenis aan het oog zijn onttrokken, gemaakt door de charismatische, complexe en dynamische dames van Amerika. De serie geeft een kijkje achter het gordijn over het persoonlijke en politieke leven van onze meest raadselachtige helden, met seizoen 1 gericht op Eleanor Roosevelt, Betty Ford en Michelle Obama.

De hoofdrollen worden gespeeld door Viola Davis, Michelle Pfeiffer, Gillian Anderson, Aaron Eckhart, O.T. Fagbenle, Kiefer Sutherland, Ellen Burstyn, Dakota Fanning, Lily Rabe, Jayme Lawson, Kristine Froseth, Eliza Scanlen, Cailee Spaeny, Judy Greer, Rhys Wakefield, Regina Taylor, Lexi Underwood, Aya Cash.

The First Lady is gemaakt en geschreven door Aaron Cooley vanuit een idee dat is ontstaan ​​door Cathy Schulman, die zich liet inspireren door Cooley’s spec-script over Lady Bird Johnson. Schulman is uitvoerend producent en zal ook dienen als showrunner. Golden Globe-winnaar Susanne Bier (The Undoing) is regisseur en uitvoerend producent.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter