Vision spin-off serie in ontwikkeling bij Marvel Studios

Een nieuwe serie gebaseerd op het Marvel Cinematic Universe-personage Vision is in ontwikkeling, volgens recente berichten van The Ankler’s Jeff Sneider en Deadline.

Sneider, een insider die ook verslag uitbracht over de casting van Harrison Ford als Thunderbolt Ross, sprak onlangs over de laatste aflevering van The Hot Mic met Jeff en John, waar hij zei dat Marvel Studios bezig is met de actieve ontwikkeling van Vision Quest, een serie die zich richt op de personage dat het laatst in WandaVision is gezien. Sneider zei:

“I’m told that next week, Marvel will be opening a writers’ room for a Vision show titled Vision Quest.” 

Sneider merkte verder op dat hij niet wist of de serie de eigenlijke stripverhaallijn van de Vision Quest-stripreeks zou adapteren, of gewoon het doorlopende verhaal van Vision zou voortzetten dat in het hele MCU is ingebouwd. De laatste keer dat fans Vision zagen, was in de laatste afleveringen van de Disney Plus-serie WandaVision, waarin de Vision werd gedemonteerd en weer in elkaar gezet in een nieuw, wit lichaam, dat kort voor de seizoensfinale verdween.

Vision serie

Ondertussen merkt Deadline op dat de serie zich zal concentreren op Vision die probeert zijn geheugen en menselijkheid terug te krijgen en dat Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) zou kunnen verschijnen. Het is waarschijnlijk dat Paul Bettany zijn rol als Vision opnieuw zal spelen. Voor zijn inspanningen in WandaVision verdiende Bettany een Primetime Emmy Award-nominatie voor Outstanding Lead Actor in een Limited of Anthology Series of Movie. De hele WandaVision serie is nu beschikbaar via streaming op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter