Voetbalserie The Net vanaf 12 december op FOX

FOX komt met een bloedstollende serie over de schaduwzijde van het betaald voetbal: The Net, met de Nederlandse acteur Raymond Thiry in één van de hoofdrollen.

Het is een internationaal drama dat is onderverdeeld in drie unieke series die je afzonderlijk van elkaar kunt bekijken. Elke serie behandeld een uniek onderwerp binnen de miljoenenbusiness van het internationaal voetbal. Van het speelveld tot de bestuurskamer en van intieme verhalen over verdriet tot wanhopige gevechten rondom macht, controle, wraak en succes.

Bekijk hieronder een trailer. The Net begint vanaf 12 december met een dubbele aflevering op FOX.

The Net op FOX

The Net is een drama dat is onderverdeeld in drie unieke series die afzonderlijk van elkaar te bekijken zijn. De series, ‘Promised Land’, ‘Prometheus’ & ‘Powerplay,’ spelen zich respectievelijk af in Duitsland, Oostenrijk en Italië. Elke serie verkent unieke aspecten binnen de miljoenenbusiness van het internationaal voetbal. Van het speelveld tot de bestuurskamer en van intieme verhalen over verdriet tot wanhopige gevechten rondom macht, controle, wraak en succes. De rode draad door de drie series is de ongeëvenaarde en wereldwijde passie voor het spel. Verbonden door de verhaallijnen en terugkerende personages, biedt The Net een dieper inzicht in wat zich achter de schermen van het internationale voetbal afspeelt.

The Net is bedacht door de Duitse opera- en theaterregisseur Matthias Hartmann die niet terugdeinst voor grootse projecten.

De cast voor The Net bestaat uit namen waaronder Tom Wlaschiha, Raymond Thiry.

De eerste serie van The Net, ‘Promised Land’ begint vanaf 12 december met een dubbele aflevering om 20:00 uur op FOX. Daarna volgt wekelijks een aflevering.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter