Volgens acteur Dacre Montgomery krijgt Power Rangers wederom reboot

Toen de Power Rangers in 2017 te zien was in de bioscoop, slaagde het er niet in om te resoneren met doelgroepen of critici. Nu er wordt gesproken over een nieuwe Power Rangers-film, lijkt het erop dat het een volledig reboot zal zijn.

Tijdens een Reddit AMA zei Stranger Things acteur Dacre Montgomery, die Jason/Red Ranger speelde in de film, dat hij en zijn voormalige castleden niet verwachten dat ze niet te zien zullen zijn in de nieuwe film. Hij vertelde:

“I think there is a movie in the works but it’s not with me and the cast. So, yes — but not with us.”

Power Rangers volgt vijf gewone middelbare scholieren die iets buitengewoons moeten worden. Ze ontdekken dat hun kleine thuisstadje Angel Grove op het punt staat vernietigd te worden door een buitenaardse bedreiging. Gekozen door het lot, komen onze helden er al snel achter dat zij de enigen zijn die de planeet kunnen redden. Maar om dat te doen, moeten ze hun persoonlijke problemen zien te overkomen en samenwerken als de Power Rangers, voordat het te laat is.

Scenaristen Zack Stentz en Ashley Miller schreven het scenario. Hoofdrollen zijn er voor Dacre MontgomeryElizabeth BanksRJ CylerNaomi ScottLudi LinBryan CranstonBill Hader en Becky G. De film werd geregisseerd door Dean Isrealite (Project Almanac).