Volgens Ian McShane is het filmscript Deadwood afgeleverd bij HBO

Het lijkt er steeds meer op dat de HBO serie Deadwood terug zal keren. Dit keer echter in de vorm van een film. Volgens TVLine heeft de kabelzender het scenario in inmiddels in handen. De site sprak met acteur Ian McShane, wie liet weten dat Deadwood bedenker David Milch’s “two-hour movie script has been delivered to HBO.” Hij grapte:

“If they don’t deliver [a finished product], blame them.”

McShane uitte tevens zijn enthousiasme voor de film:

“We’d all love to do it… It would be nice to see all of the old gang again.”

Deadwood

De western serie was van 2004 tot 2006 te zien op HBO en werd grotendeels positief ontvangen. Toen HBO de serie annuleerde na slechts 3 seizoenen, had Milch het plan om twee Deadwood films te maken. Zo zou de serie dan een volwaardig einde moeten krijgen. Deze zijn echter nooit verschenen.

Deadwood vertelt over een stadje aan het einde van de negentiende eeuw in Deadwood (South Dakota). De serie kreeg lovende kritieken en won meerdere Emmy’s. De cast bestond uit Ian McShane, Timothy Olyphant, Molly Parker, Brad Douriff, Jim Beaver, W. Earl Brown, Dayton Callie, Kim Dickens, Dora DuFran, Anna Gunn, John Hawkes en Jeffrey Jones.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter