Volgens producent verschijnt James Bond 26 op z’n vroegst in 2024

Fans die uitkijken naar James Bond 26, zullen nog even moeten wachten. James Bond-producer Barbara Broccoli sprak onlangs met Deadline en onthulde dat het minstens twee jaar zal duren voordat het personage terugkeert naar het scherm. Broccoli zei ook dat het nieuwe hoofdstuk ook een “heruitvinding” zal zijn van de iconische en legendarische MI6-agent, en dat het team achter de films helemaal niet bezig is van het vinden van een nieuwe James Bond. Ze zei:

“Nobody’s in the running. We’re working out where to go with him. We’re talking that through.”

James Bond 26

Broccoli vertelde verder dat er nog geen vooraf bepaald pad voor het personage is en dat er geen echt script is. Methoden om een personage als James Bond opnieuw uit te vinden, worden nog besproken voordat scripts of filmplanningen goed kunnen beginnen.

Broccoli vertelde:

“There isn’t a script, and we can’t come up with one until we decide how we’re going to approach the next film because, really, it’s a reinvention of Bond. We’re reinventing who he is, and that takes time. I’d say that filming is at least two years away.”

Na het vertrek van Daniel Craig als het personage in No Time to Die in 2021, is er veel gespeculeerd over de status van de volgende 007-film en over wie het personage gaat spelen. Met dit nieuws lijkt het erop dat fans wat tijd zullen hebben om te bespreken wie het personage zou moeten spelen, terwijl degenen achter de schermen werken aan het leveren van de nieuwste versie van de iconische spion.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter