Volgens Rowling wordt Harry Potter and the Cursed Child geen film

In Londen zal in de zomer het tweedelige toneelstuk Harry Potter and the Cursed Child van start gaan en het scenario zal worden uitgegeven in boekvorm. Het verhaal van J.K. Rowling is een officieel vervolg op het laatste Harry Potter boek. Fans hebben de hoop dat deze, net als alle andere Potter boeken, ook verfilmt gaat worden. Deze fans moeten we echter teleurstellen. J.K. Rowling vertelde op Twitter dat er geen filmversie komt van Cursed Child.

In november verschijnt de spin-off-film Fantastic Beasts and Where To Find Them. Hiervoor schreef Rowling een nieuw scenario op basis van een gelijknamig boekje. Zoals uit dezelfde Tweet blijkt zal dit verhaal wel nog een aantal vervolgen krijgen.

Harry Potter and the Cursed Child verschijnt twintig jaar na het eerste deel in de Harry Potter-serie, Harry Potter and the Philosopher’s Stone. De serie verkocht wereldwijd 450 miljoen boeken. De voorstelling gaat 30 juli in première in Londen en is een nieuw verhaal over een volwassen Harry Potter. Het speelt zich tien jaar na het einde van de zevendelige serie af. Potter is dan ambtenaar op het ministerie van Toverkunst. Hij kampt met een burnout en worstelt met zijn verleden en met het effect dat zijn roem heeft op zijn kinderen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter