Volledige cast keert terug voor Hocus Pocus 2

Vorige maand werd onthuld dat Disney+ werkt aan een sequel op de klassieke horror-komedie Hocus Pocus uit 1993. Naar aanleiding van dit nieuws vroegen fans zich af of Hocus Pocus 2 ook de terugkeer zou zien van de originele cast, bestaande uit Bette Midler als Winifred, Sarah Jessica Parker als Sarah en Kathy Najimy als Mary.

Parker heeft nu via haar Instagram-account onthuld dat niet alleen zijzelf, maar ook de andere acteurs zullen terugkeren voor de sequel. Alle drie de actrices hebben inmiddels getekend voor hun rollen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Halloween 2019 One for the books. X, SJ

Een bericht gedeeld door SJP (@sarahjessicaparker) op

Workaholics-schrijver en co-producent Jen D’Angelo is ingehuurd om het scenario voor Hocus Pocus 2 te schrijven. Het project is bedoeld als onderdeel van de Disney+ streamingdienst.

In de originele film spelen Bette Midler als Winifred, Sarah Jessica Parker als Sarah en Kathy Najimy als Mary – een trio zussen die per ongeluk door Halloween worden opgewekt door een tiener in Salem, Massachusetts. Andere rollen zijn er voor Omri Katz, Thora Birch en Vinessa Shaw. Het scenario is geschreven door Mick Garris en Neil Cuthbert, gebaseerd op een idee van Garris en producent David Kirschner. Kenny Ortega regisseerde de cult-klassieke film.

Het is nog onduidelijk wanneer we Hocus Pocus 2 precies kunnen verwachten op Disney+.