Volledige trailer Tim Burtons Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

20th Century Fox heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de film Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children van regisseur Tim Burton. Bekijk de trailer hieronder.

Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children894af9b5727f47afe42d0c107530ca2584aMiss Peregrine’s Home For Peculiar ChildrenMiss Peregrine’s Home For Peculiar Children

Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children

De geliefde grootvader van Jake verdwijnt plotseling van de aardbodem maar laat aanwijzingen achter over een mysterie dat deze wereld en tijd overstijgt. Dankzij de aanwijzingen ontdekt Jake een magische plek: mevrouw Peregrine’s weeshuis voor bijzondere kinderen. Maar als hij kennismaakt met de bewoners en hun bijzondere gaven én hun krachtige vijanden, wordt het mysterie alsmaar groter en gevaarlijker. Jake ontdekt dat zijn eigen ‘bijzondere’ gave het enige is, dat zijn nieuwe vrienden kan redden.

De film is geregisseerd door Tim Burton op basis van een scenario door Jane Goldman, gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2011 van Ransom Riggs. In Nederland uitgebracht als De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine.

De hoofdrollen worden gespeeld door Eva Green, Samuel L. Jackson, Asa Butterfield, Ella Purnell, Judi Dench en Terence Stamp.

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children is te zien vanaf 29 september.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter