Volledige trailer voor The World’s End

Universal Pictures heeft de volledige trailer vrijgegeven van de film The World’s End. Deze kun je hieronder bekijken. Universal heeft tevens laten weten dat de film alsnog naar de Nederlandse bioscopen komt. Er is niets bekend over de reden waarom Universal dit besloten heeft, maar The World’s End zal vanaf 14 november 2013 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

The World's End

Na twintig jaar houden vijf jeugdvrienden een reünie. De 40-jarige Gary sleept zijn vrienden mee naar hun geboorteplaats en is vastbesloten om de kroegentocht naar de lokale pub, ‘The World’s End’, opnieuw uit te voeren. Terwijl ze proberen het verleden te doen herleven, beseffen ze dat de echte uitdaging in de toekomst ligt. En niet enkel voor hen, maar voor de gehele mensheid. Het blijkt dat de pub bereiken wel het laatste is waar ze zich zorgen over hoeven te maken.

The World’s End is na Shaun of the Dead (2004) en Hot Fuzz (2007) de derde film in de Blood and Ice Cream-trilogie (ook bekend als de Three Flavours Cornetto-trilogie).

De film wordt geregisseerd door Edgar Wright. Het scenario is geschreven door Simon Pegg en Edgar Wright. De hoofdrollen worden gespeeld door Simon Pegg, Nick Frost, Martin Freeman, Paddy Considine, Eddie Marsan, Rosamund PikePierce BrosnanBill Nighy.

Vanaf 14 november 2013 in de Nederlandse bioscopen.