Vrouwelijke Zorro serie van Robert Rodriguez en Sofia Vergara

Volgens Deadline is NBC momenteel bezig met de ontwikkeling van een nieuwe serie over de iconische gemaskerde burgerwacht Zorro, dit keer met een vrouwelijke hoofdrol die de mantel van de klassieke held overneemt. Sin City-filmmaker Robert Rodriguez en Golden Globe-genomineerde Sofia Vergara (Modern Family) zijn verbonden aan het project als uitvoerende producenten. De serie is gebaseerd op het personage dat in 1919 door Johnston McCulley is gemaakt.

Vrouwelijke Zorro serie

Zorro wordt beschreven als een frisse nieuwe kijk op het personage. De serie zal draaien rond Sola Dominguez, een underground artiest die vecht voor sociale rechtvaardigheid als een eigentijdse versie van de mythische Zorro. Haar leven wordt bedreigd door verschillende criminele organisaties nadat ze deze aan het licht heeft gebracht.

De adaptatie serie is geschreven door Robert Rodriguez en zijn zus Rebecca Rodriguez (Snowpiecer, The Chi), die ook als regisseur zal dienen. Het wordt uitvoerend geproduceerd door Vergara en Luis Balaguer via hun LatinWe-banner, samen met het Rodriguez-duo, Geoff Clark, Eric Bromberg, John Gertz, Propagate’s Ben Silverman, Howard T. Owens, Rodney Ferrell, Greg Lipston en Jay Weisleder.

Dit is de tweede keer dat Rodriguez betrokken was bij een Zorro-project. De eerste was toen hij aangetrokken was als regisseur van de door Antonio Banderas geleide vervolgfilm The Mask of Zorro, maar besloot het project te verlaten vanwege budgetconflicten met TriStar Pictures. Dit was ook de tweede keer dat NBC en Propagate probeerden een door vrouwen geleide Zorro-reboot-serie te produceren met Alfredo Barrios Jr. als schrijver en uitvoerend producent. Het project ging echter niet door en de studio besloot de hele ontwikkeling opnieuw in een nieuwe richting te zetten.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter