Waar kun je Top Gun kijken?

De film Top Gun: Maverick is vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen (in sommige pas donderdag) te zien. Reden genoeg voor sommige fans om het origineel nog eens te bekijken. In dit artikel krijg je antwoord op de vraag ”waar kun je Top Gun kijken?”

Het verhaal van de originele Top Gun film draait om straaljagerpiloot Maverick. Hij is zelfverzekerd, ambitieus maar neemt ook de nodige risico’s. Al zorgt een ongeval ervoor dat zijn carrière een andere wending neemt en hij het verleden moet leren overwinnen. De cast kende namen als Tom Cruise, Kelly McGillis, Anthony Edwards, Val Kilmer, Michael Ironside en Tom Skerritt.

Top Gun kijken

De eerste Top Gun film is niet via Netflix te zien. Ook Amazon Prime heeft hem niet in de reguliere collectie. Je kunt de film daar wel huren of kopen, maar dit is tegen een meerprijs.

Tevens kun je Top Gun kijken bij Pathé Thuis, Google Play, iTunes en Ziggo On Demand. Daarnaast is de film te bestellen op DVD en Blu-ray.

Update: we kregen net ook te horen dat de film donderdag 26 mei om 20:30 via televisiezender Net5 te zien is.

Top Gun 2

Als je toe bent aan Top Gun 2, oftewel Top Gun: Maverick, dan kun je momenteel enkel in de bioscoop terecht. Dit keer zien we een ouder geworden Maverick, welke nog steeds voor de marine werkt. Hij krijgt echter ook de taak om een nieuwe lichting piloten op te leiden. Tevens moet hij een nieuwe, gevaarlijke missie aangaan waar veel van afhangt.

De cast kent namen als Tom Cruise, Jennifer Connelly, Val Kilmer, Glen Powell, Thomasin McKenzie, Miles TellerCharles Parnell, Bashir Salahuddin, Jay Ellis, Monica Barbaro, Danny Ramirez, Lewis PullmanJon Hamm en Ed Harris.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter