Wanneer kan je Raya and the Last Dragon gratis bekijken?

Raya and the Last Dragon staat vanaf vandaag op Disney Plus. Toch is er een addertje onder het gras, want je hebt VIP-toegang nodig om de film te bekijken. De kosten hiervan zijn € 21,99. Als je geduld hebt kun je de film echter ook gratis bekijken. Vanaf 4 juni 2021 is Raya and the Last Dragon (of in het Nederlands Raya en de Laatste Draak) gratis toegankelijk voor alle abonnees op Disney Plus.

Raya and the Last Dragon gratis bekijken

Lang geleden, in de fictieve wereld van Kumandra, leefden mensen en draken in harmonie samen. Maar toen een kwade kracht het land bedreigde, offerden de draken zichzelf op om de mensheid te redden. Nu, 500 jaar later, is diezelfde kwade kracht teruggekeerd en is het aan een eenzame krijger, Raya, om de legendarische draak op te sporen om het verwoeste land en het verdeelde volk te herstellen. Tijdens haar reis zal ze leren dat er meer nodig is dan enkel een draak om de wereld te redden. Het vraagt ook om een groot vertrouwen en teamwork met haar achterban en nieuwe vrienden.

De 59e film van de studio is geregisseerd door Don Hall en Carlos López Estrada, mede geregisseerd door Paul Briggs en John Ripa. De film is geproduceerd door Osnat Shurer en Peter Del Vecho, en geschreven door Qui Nguyen en Adele Lim.

De originele stemmencast bestaat uit Kelly Marie Tran als de stem van Raya en Awkwafina als de draak Sisu. De andere stemmen worden ingesproken door Gemma Chan, Daniel Dae Kim, Sandra Oh, Benedict Wong, Izaac Wang, Thalia Tran, Alan Tudyk, Lucille Soong, Patti Harrison, Ross Butler.

Zangeres Tabitha spreekt samen met Alain Clark, René van Kooten en Holly Mae Brood de Nederlandse stemmen in voor Raya en de Laatste Draak, de Nederlandse versie van de nieuwe Walt Disney-animatie.

Vanaf 5 maart kun je met VIP-toegang Raya and the Last Dragon bekijken voordat deze film beschikbaar komt voor alle Disney Plus-abonnees. Om naar deze nieuwe film te kijken, heb je een abonnement op Disney+ nodig en daarbij een in de eerste maanden een ticket voor VIP-toegang. Vanaf 4 juni 2021 is Raya and the Last Dragon (of in het Nederlands Raya en de Laatste Draak) gratis te kijken voor alle abonnees op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter