Wanneer komt de film Meskina komt naar Netflix?

Wanneer komt de film Meskina komt naar Netflix? Netflix heeft vandaag bekendgemaakt dat de Nederlandse komediefilm Meskina vanaf 4 maart wereldwijd te kijken is. De film had eerder een succesvolle release in de Nederlandse bioscopen. Meskina is het filmregiedebuut van Daria Bukvić en heeft met Maryam Hassouni, Nasrdin Dchar, Soundos el Ahmadi en Bilal Wahib. Janey van Ierland, Director Content Acquisitions Benelux & Nordics:

“We zijn erg trots dat de Nederlandse film Meskina wereldwijd op Netflix te zien zal zijn. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich kan herkennen in de content die op Netflix te zien is en we hopen dat het verhaal van Meskina mensen over de hele wereld verbindt en inspireert.”

Bekijk de trailer hieronder.

Meskina op Netflix

Hoe ziet een modern sprookje eruit als de prins van zijn witte paard valt en de prinses er zelf op klimt? Wanneer je als vrouw de dertig aantikt, verwacht iedereen van alles en nog wat van je. Leyla heeft geen man, geen kind, geen duidelijk carrièrepad en wordt daarom bestempeld als ‘Meskina’; zieligerd. Ze probeert tussen de luidruchtige meningen om haar heen haar eigen stem te horen en erachter te komen wie ze is, wat ze wil en wat haar eigenlijk gelukkig maakt. Tijdens deze zoektocht werkt ze zich flink in de nesten en belandt ze in hilarische en herkenbare situaties. Meskina is een sprankelende moderne komedie over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk.

Meskina is de nieuwe bioscoopfilm van de makers van de succesvolle theatervoorstelling Melk & Dadels.

De hoofdrollen worden gespeeld door Maryam Hassouni, Nasrdin Dchar, Soundos el Ahmadi, Bilal Wahib, Jouman Fattal, Vincent Banić, Najib Amhali, Rachida Laallala, Olaf Ait Tami, Oscar Aerts, Fadua El Akchaoui, Nora Akachar, Sisi Bolatini, Joy Delima, Damine El Ajjouri, Selma Chadid en Yasmin Karssing.

De regie is in handen van Daria Bukvić op basis van een scenario door Fadua El Akchaoui, Daria Bukvić en Ernst Gonlag.

Het moderne sprookje Meskina is vanaf 4 maart te zien op Netflix Nederland!

Update: In België is de film blijkbaar nog niet te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter