Wanneer verschijnt 3% seizoen 4?

De Braziliaanse sciencefiction serie van Netflix 3% nadert het einde. De serie speelt zich af in Brazilië in de nabije toekomst, waarbij een select aantal mensen zich bij een bevoorrechte samenleving mag aansluiten na een intensief en competitief proces te hebben doorlopen. 3% seizoen 4 zal vanaf 14 augustus te zien zijn op Netflix. Dit is meteen het laatste seizoen van de reeks.

3% seizoen 4

De serie 3% volgt de strijd van een groep karakters die proberen om geselecteerd te worden als deel van een 3% die goedkeuring krijgen om naar ‘Die Kant’ te gaan. Het verhaal vindt plaats in een wereld waar mensen, die de leeftijd van 20 bereiken, zich kunnen aanmelden voor een selectie proces waar 3% geaccepteerd om over te stappen naar een beter wereld vol met kansen en de belofte van een fatsoenlijk leven. Het selectie proces is wreed, vol met spanning en gevuld met extreme situatie van stress, angst en morele dilemma’s.

De hoofdrollen worden gespeeld door João Miguel, Bianca Comparato, Vaneza Oliveira, Rodolfo Valente, Michel Gomes, Zezé Motta en Celso Frateschi.

3% is een Braziliaanse televisieserie ontwikkeld door Pedro Aguilera, vanuit een opzichzelfstaande pilotaflevering uit 2009. Het eerste seizoen bestaat uit 8 afleveringen, die 25 november 2016 beschikbaar kwamen op Netflix. Seizoen 2 werd gelanceerd op 27 april 2018. Op 4 juni 2018 werd bekend dat er ook een derde seizoen zou komen, dat te bekijken is sinds 7 juni 2019.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter