Wanneer verschijnt A Discovery of Witches seizoen 3 op Videoland?

Wanneer verschijnt A Discovery of Witches seizoen 3 in Nederland op Videoland? Het derde seizoen ging op zaterdag 8 januari 2022 in première voor kijkers in de VS, en nu weten we eindelijk wanneer het nieuwe seizoen in Nederland beschikbaar zal zijn. A Discovery of Witches seizoen 3 zal vanaf 6 juni 2022 op Videoland verschijnen.

De cliffhanger uit de seizoen 2 finale liet veel vragen onbeantwoord, maar worden allemaal opgelost in het derde seizoen, aangezien het gebaseerd is op het laatste boek in de trilogie van Deborah Harkness. Seizoen 3 is geadapteerd op basis van het laatste boek in Deborah’s trilogie The Book of Life.  

A Discovery of Witches seizoen 3 op Videoland

De briljante historica Diana Bishop heeft haar heksenbloed tot nu toe verloochend. Maar wanneer ze in de Bodleian Library in Oxford op een verloren gewaand betoverd manuscript stuit dat de mysteries rond het bestaan van de magische wezens kan oplossen, wordt ze meegezogen in een gevaarlijk mysterie en kruist ze paden met de raadselachtige geneticus en vampier Matthew Clairmont.

Matthew en Diana reizen in seizoen 2 terug naar Elizabethaans Londen, waar ze zich op tijd verbergen voor de congregatie. Hier moeten ze een krachtige heksenleraar vinden om Diana te helpen haar magie te beheersen en naar Ashmole 782 te zoeken. In de huidige tijd moeten Diana’s geliefde tantes, Sarah en Em, onderdak zoeken bij Sept-Tours. Ondertussen nemen Marcus en Miriam in Oxford de mantel van Matthew over om de daemons Nathaniel en Sophie te beschermen, wiens zwangerschap vordert. En Gerbert, Knox, Satu en Domenico zijn vastbesloten om Diana en Matthew op te sporen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Teresa Palmer, Matthew Goode, Dominic Borrelli, Edward Bluemel, Louise Brealey, Malin Buska, Aiysha Hart, Owen Teale, Alex Kingston, Valarie Pettiford.

A Discovery of Witches is een Britse fantasyserie van de zender Sky1 en gebaseerd op de bestseller All Souls Trilogy van Deborah Harkness. De serie ging in première op 14 september 2018.

A Discovery of Witches seizoen 3 is vanaf 6 juni 2022 op Videoland te zien.

A Discovery of Witches kijken

A Discovery of Witches kijken? De eerste twee seizoenen van de serie zijn nu te zien op Videoland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter