Wanneer verschijnt Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 7 op Disney Plus?

Maak je klaar om met Agent Coulson en de Agents of S.H.I.E.L.D. terug te gaan in de tijd. Stream seizoen 7 van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. vanaf 4 augustus op Disney Plus Nederland. Dat gebeurde middels onderstaande poster. Het slotseizoen van de Marvel-serie bestaat uit dertien afleveringen. Op ABC werd het slotseizoen eerder al uitgezonden medio 2020.

De eerste zes seizoenen van de Marvel serie zijn inmiddels te zien op Disney Plus.

Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 7 Disney Plus

Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 7 op Disney Plus

Aan het einde van seizoen 6 vluchtte het S.H.I.E.L.D. team (minus Fitz) de huidige tijd, waar Chronicom-jagers van plan waren om de aarde te bezetten / Chronyca-3 te vestigen, via een nieuwe Zephry. Het schip reisde door de tijd en arriveerde in New York, waar het Empire State Building net gebouwd was.

In het laatste seizoen zijn Coulson en het team gestrand in 1931 in New York City. Nu de geheel nieuwe Zephyr elk moment naar een andere tijdsperiode kan springen, moet het team zich haasten om erachter te komen wat er precies is gebeurd. Als ze falen, zou dat een ramp betekenen voor het verleden, het heden en de toekomst van de wereld.

Het laatste seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. betekent ook het einde van Marvel Television zoals we die de afgelopen jaren hebben leren kennen. Zodra Kevin Feige zijn nieuwe rol als Chief Creative Officer van Marvel op zich nam, werd de tv-afdeling van het bedrijf opgeslorpt door Marvel Studios, waardoor Feige de controle kreeg over alle ondernemingen op het kleine scherm.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. had rollen voor Clark Gregg als Agent Phil Coulson, Ming-Na Wen als Agent Melinda May, Chloe Bennet als Daisy Johnson, Iain De Caestecker als Agent Leo Fitz, Elizabeth Henstridge als Agent Jemma Simmons, Henry Simmons als Agent Alphonso “Mack” MacKenzie, Natalia Cordova-Buckley als Elena “Yo-Yo” Rodriguez, Jeff Ward als Deke Shaw.

De serie is bedacht door Joss Whedon, Jed Whedon & Maurissa Tancharoen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter