Wanneer verschijnt Altered Carbon seizoen 3?

Deadline meldt dat Netflix de sci-fi-serie Altered Carbon na twee seizoenen heeft geannuleerd. De beslissing van de streamer om niet aan de gang te gaan met Altered Carbon seizoen 3 is niet gerelateerd aan de aanhoudende pandemie, maar aan Netflix’s “standard viewership vs. cost renewal review process.” De eerste twee seizoenen zijn nu beschikbaar om te streamen.

Altered Carbon seizoen 3

Gebaseerd op de klassieke science fiction-romans van Richard K. Morgan, is Altered Carbon een intrigerend verhaal over moord, liefde, seks en verraad, dat zich meer dan 300 jaar in de toekomst zal afspelen. In seizoen één is de samenleving getransformeerd door nieuwe technologie: bewustzijn kan worden gedigitaliseerd; menselijke lichamen zijn uitwisselbaar; de dood is niet langer permanent. Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman) is de enige overlevende soldaat in een groep elite interstellaire strijders die verslagen waren in een opstand tegen de nieuwe wereldorde. Zijn geest zat eeuwenlang ‘op ijs’ totdat Laurens Bancroft (James Purefoy), een onmogelijk rijke, langlevende man, Kovacs de kans biedt om opnieuw te leven. In ruil daarvoor moet Kovacs een moord oplossen … die van Bancroft zelf.

Nieuwe namen in seizoen 2 waren Simone Missick (Luke Cage), Torben Liebrecht, Dina Shihabi en James Saito. Terugkerende acteurs zijn Renee Elise Goldsbery en Chris Connor. In de wereld van Altered Carbon, bestrijkt de reis van Takeshi Kovacs honderden jaren, veel verschillende lichamen en planeten. Hiermee kan het verhaal thema’s van identiteit, moraliteit en de menselijke ziel verkennen. In het nieuwe seizoen is Anthony Mackie de nieuwe belichaming van Kovacs, terwijl de reeks zich blijft uitbreiden over deze diepere thema’s en ideeën over langere perioden en verschillende werelden in het universum.

Het acht afleveringen tellende tweede seizoen van Altered Carbon is geproduceerd door Skydance Television. Kalogridis fungeert weer als co-showrunner en uitvoerend producent naast Alison Schapker (Alias, Almost Human, Fringe). David Ellison, Dana Goldberg en Marcy Ross produceren uitvoerend voor Skydance, met James Middleton (Terminator 3: Rise of the Machines, Terminator: The Sarah Connor Chronicles) die ook als uitvoerend producent fungeert.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter