Wanneer verschijnt American Gods seizoen 4?

Helaas hebben we slechts nieuws voor de fans die zitten te wachten op American Gods seizoen 4. Starz maakt na drie seizoenen een einde aan de serie, die in Nederland te zien is via Amazon Prime Video. Dit nieuws komt slechts enkele dagen nadat de laatste aflevering van seizoen 3 werd uitgezonden. Volgens The Hollywood Reporter kijkt Starz momenteel nog naar mogelijkheden om de series een duidelijk einde te geven in de vorm van een miniserie of film. Daar zijn nog geen concrete plannen voor. Starz zei in een statement:

“American Gods will not return for a fourth season. Everyone at Starz is grateful to the dedicated cast and crew, and our partners at Fremantle who brought author and executive producer Neil Gaiman’s ever-relevant story to life that speaks to the cultural climate of our country.”

American Gods seizoen 4

American Gods is het legendarische verhaal van een onvermijdelijke oorlog tussen de mythologische Oude Goden en de technologische Nieuwe Goden. Ricky Whittle speelt de ex-crimineel Shadow Moon, een man in dienst van de mysterieuze Mr. Wednesday, gespeeld door Ian McShane (Deadwood, John Wick). Hij ontdekt dat zijn charismatische, maar ook onbetrouwbare baas, niet alleen de Noorse All-Father god Odin is, maar hij is ook de vader van Shadow’s.

In seizoen 3 verdringt Shadow zijn lot en vestigt hij zich in het idyllische besneeuwde stadje Lakeside, Wisconsin. Dit doet hij om zijn eigen pad te ontdekken, geleid door de goden van zijn zwarte voorouders, de Orishas. Maar, hij zal al snel ontdekken dat de stille wateren van deze stad diep, donker en bloederig lopen, en dat je niet zomaar kunt weigeren een god te zijn. De enige keuze, en een keuze die je moet maken, is wat voor god je gaat worden.

American Gods heeft hoofdrollen voor Ricky Whittle als Shadow Moon, Ian McShane als Mr. Wednesday, Emily Browning als Laura Moon en Pablo Schreiber als Mad Sweeney. Andere castleden zijn Yetide Badaki als Bilquis, Bruce Langley als Technical Boy, Crispin Glover als Mr. World. Andere rollen zijn er voor Danny Trejo, Crispin Glover, Dominique Jackson, Julia Sweeney, Marilyn Manson en Herizen Guardiola.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter