Wanneer verschijnt Away seizoen 2 op Netflix?

De sci-fi-serie Away is sinds 4 september te zien op Netflix en nu al een favoriet onder veel abonnees op Netflix. Dankzij een sterk eerste seizoen zitten fans nu te wachten op Away seizoen 2. Wanneer zal deze verschijnen? Niets is op dit moment nog zeker, maar we hebben geruchten gehoord dat Away voor een tweede seizoen op Netflix terugkeert. De dramaserie is een Netflix Original, waardoor de streamingdienst eerst afwacht wat de reacties zijn op de reeks voordat meer bekend wordt over een eventueel vervolg. Seizoen 2 wordt sowieso niet eerder dan eind 2021 op Netflix verwacht.

Het vervolgseizoen zal waarschijnlijk het tweede jaar van de missie van de bemanning beslaan, wat Mars-verkenning, gegevensverzameling en de eerste stappen voor het vestigen van een permanente nederzetting omvat. Ook veel plantkunde. De bemanning zal dan moeten bevoorraden ter voorbereiding op hun terugreis.  .

Away seizoen 2

De Amerikaanse astronaut Emma Green (Hilary Swank) bereidt zich voor op haar eerste missie naar Mars waar ze leiding geeft aan een internationale crew. Een zware beslissing, zeker wanneer blijkt dat haar man (Josh Charles) en tienerdochter (Talitha Bateman) haar thuis meer dan ooit nodig hebben… Naarmate de reis van de bemanning naar de ruimte intensiever wordt, spelen er bij de crew onderlinge conflicten en wordt het gemis naar het thuisfront alsmaar groter. In de serie Away zien we dat de nodige offers gemaakt moeten worden voor wie voor het hoogst haalbare wil bereiken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hilary Swank, Josh Charles, Talitha Bateman, Mark Ivanir, Ato Essandoh, Ray Panthaki, Vivian Wu, Monique Curnen.

De serie is gemaakt door Andrew Hinderaker en geproduceerd door Jessica Goldberg, Jason Katims, Matt Reeves, Andrew Hinderaker, Edward Zwick, Hilary Swank, Adam Kassan en Jeni Mulein.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Nieuw series Netflix Instagram