Wanneer verschijnt Away seizoen 2 op Netflix?

Voor fans van de serie Away hebben we slecht nieuws; Away seizoen 2 zal niet verschijnen. Netflix heeft er namelijk voor gekozen om geen tweede seizoen te bestellen. De beslissing komt iets meer dan een maand nadat seizoen 1 werd uitgebracht. Dit meldt Deadline.

Bij het nemen van beslissingen over verlenging / annulering, analyseert Netflix kijkers versus kosten. Away stond enkele weken in de top 10 van de streaming kijkersranglijsten, met een piek op nummer 2 voor de eerste volledige week van release. Blijkbaar waren de baten niet hoog genoeg ten opzichte van de kosten, waardoor de serie na 1 seizoen gecanceld is door de streamingdienst.

Films en seriesFilms en series

Away seizoen 2

De Amerikaanse astronaut Emma Green (Hilary Swank) bereidt zich voor op haar eerste missie naar Mars waar ze leiding geeft aan een internationale crew. Een zware beslissing, zeker wanneer blijkt dat haar man (Josh Charles) en tienerdochter (Talitha Bateman) haar thuis meer dan ooit nodig hebben… Naarmate de reis van de bemanning naar de ruimte intensiever wordt, spelen er bij de crew onderlinge conflicten en wordt het gemis naar het thuisfront alsmaar groter. In de serie Away zien we dat de nodige offers gemaakt moeten worden voor wie voor het hoogst haalbare wil bereiken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hilary Swank, Josh Charles, Talitha Bateman, Mark Ivanir, Ato Essandoh, Ray Panthaki, Vivian Wu, Monique Curnen.

De serie is gemaakt door Andrew Hinderaker en geproduceerd door Jessica Goldberg, Jason Katims, Matt Reeves, Andrew Hinderaker, Edward Zwick, Hilary Swank, Adam Kassan en Jeni Mulein.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter