Wanneer verschijnt Behind Her Eyes seizoen 2?

Wanneer verschijnt Behind Her Eyes seizoen 2 op Netflix? De kans dat de serie terugkeert voor een tweede seizoen, is klein. Gebaseerd op de gelijknamige roman van Sarah Pinborough, ging Behind Her Eyes in première op Netflix op 17 februari 2021. De serie is een psychologische thriller over een verzengende affaire, sinistere geheimen en een verbluffende conclusie die niemand zag aankomen.

Behind Her Eyes zal waarschijnlijk niet voor een tweede seizoen worden verlengd. Aangekondigd als een miniserie, volgt Behind Her Eyes van begin tot eind nauw samen met de gelijknamige roman. Van dergelijke series verschijnen bij de streamingdienst vaak niet meer dan één seizoen. Er zijn echter uitzonderingen! Mocht de serie vernieuwd worden, dan zal Behind Her Eyes zijn eigen verhaal creëren, onafhankelijk van de roman. Hou deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws rondom deze reeks.

Behind Her Eyes seizoen 2

Louise Barnsley is een jonge, alleenstaande moeder wiens verder saaie leven geplaagd wordt door nachtelijke paniekaanvallen. Maar de situatie verandert wanneer ze een relatie krijgt met haar knappe en mysterieuze baas, psychiater David Ferguson. Om de zaken nog ingewikkelder te maken, is David toevallig ook getrouwd met de mooie, schijnbaar perfecte Adele. Wanneer Louise toevallig Adele tegenkomt, vormen ze een geheime vriendschap en band. Adele leerde jaren geleden haar nachtmerries beheersen en wil Louise leren hetzelfde te doen met behulp van instructies in een oud dagboek geschreven door Rob, een onrustige vriend uit haar verleden. Wanneer Louise door Robs dagboek leest en dichter bij de eenzame en geïsoleerde Adele komt, leert ze meer over Adele’s gecompliceerde huwelijk en turbulente geschiedenis vol trauma en verlies. Ze leert ook over Adele’s vriendschap met Rob, die ooit Adele’s beste vriend was tijdens hun verblijf in een psychiatrisch ziekenhuis, maar nu vreemd genoeg afwezig is. Adele had hem de kunst van lucide dromen geleerd – het vermogen om zijn dromen te beheersen. Van daaruit ontrafelt de liefdesdriehoek en het web van leugens, waarbij geheimen worden onthuld met behulp van het bovennatuurlijke.

In de miniserie spelen Simona Brown, Eve Hewson, Tom Bateman en Robert Aramayo.

De serie werd ontwikkeld door Steve Lightfoot. Hij schreef de Hannibal en was showrunner van Marvel’s The Punisher. Erik Richter Strand tekende voor de regie.

Behind Her Eyes is vanaf 17 februari te zien op Netflix.


VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter