Wanneer verschijnt Big Sky seizoen 3?

Wanneer verschijnt Big Sky seizoen 3? Seizoen één was een succes bij het publiek. Fans van Big Sky zullen echter niet blij zijn te ontdekken dat er geen officiële aankondiging is van een releasedatum voor het seizoen. In het licht van de matige kijkcijfers van Big Sky seizoen 2, circuleren er geruchten dat het productiebedrijf niet het geld heeft om seizoen 3 voort te zetten. Producenten en regisseurs debatteren momenteel over het al dan niet verlengen van de serie voor een derde seizoen. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

De misdaaddrama-thriller is gebaseerd op The Highway boekenserie van CJ Box en ontwikkeld door David E. Kelley. Het eerste en tweede seizoen van Big Sky werd met gemengde recensies ontvangen van kijkers. In september 2021 werd het tweede seizoen van deze misdaaddrama uitgezonden. Big Sky seizoen 2 is sinds januari 2022 in Nederland te zien bij Disney Plus. Net zoals bij het eerste seizoen zal er ook nu een wekelijkse aflevering verschijnen.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

Big Sky seizoen 3

Big Sky is een thriller over privédetectives Cassie Dewell (Kylie Bunbury) en Cody Hoyt (Ryan Phillippe) die hun krachten bundelen met Cody’s vervreemde vrouw en ex-agent Jenny Hoyt (Katheryn Winnick) om te zoeken naar twee zussen die zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur op een afgelegen snelweg in Montana. Maar als ze ontdekken dat dit niet de enige meisjes zijn die in het gebied zijn verdwenen, moeten ze tegen de klok racen om de moordenaar te stoppen voordat een andere vrouw wordt meegenomen.

Het boek The Highway is herschreven voor de serie door David E. Kelley, die een grote hoeveelheid hitseries op zijn naam heeft staan, zoals Ally McBeal, The Practice en Big Little Lies.

De cast bestaat uit namen als Kylie Bunbury, Ryan Phillippe, Katheryn Winnick, Natalie Alyn Lind, Jade Pettyjohn, Dedee Pfeiffer, John Carroll Lynch, Brian Geraghty, Jesse James Keitel, Valerie Mahaffey.

Big Sky kijken

Big Sky is exclusief te zien op Disney Plus Nederland. Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk Big Sky.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter