Wanneer verschijnt Bridgerton seizoen 2?

Netflix heeft Bridgerton seizoen 2 aangekondigd. Het tweede seizoen draait om het tweede boek van Julia Quinns Bridgerton-romans, getiteld The Viscount Who Loved Me. De cast onder leiding van Phoebe Dynevor en Regé-Jean Page zullen naar verwachting in het voorjaar van 2021 beginnen aan de opnames van het vervolg. Bekijk hieronder de aankondigingsvideo van Bridgerton seizoen 2! Wanneer het tweede seizoen van Bridgerton op Netflix zal verschijnen is nog niet bekend.

The ton are abuzz with the latest gossip, and so it is my honor to impart to you: Bridgerton shall officially return for a second season. I do hope you have stored a bottle of ratafia for this most delightful occasion.

The incomparable cast of Bridgerton will return to production in the Spring of 2021. This author has been reliably informed that Lord Anthony Bridgerton intends to dominate the social season. I will have my pen ready to report on any and all of his romantic activities.

However, gentle reader, before you set the comments section alight with requests for more sordid details, know that I am disinclined to report on the particulars at this time. Patience, after all, is a virtue.

Yours Truly,

Lady Whistledown

Opnames Bridgerton

Het eerste seizoen van Bridgerton verscheen op Eerste kerstdag op Netflix en nog voor de release werd duidelijk dat het tweede seizoen van Bridgerton er zou komen. De opnames stonden al gepland voor de zomer van 2020, maar door het coronavirus is dat verplaatst naar begin 2021. Omdat de oorspronkelijke opnames bijna een jaar zou duren, zal Bridgerton seizoen 2 nu waarschijnlijk pas begin 2022 zijn voltooid, wat betekent dat we nog even moeten wachten op een vervolg.

Bridgerton is geïnspireerd op de gelijknamige romans van Julia Quinn en volgt Daphne Bridgerton, de oudste dochter van de machtige Bridgerton-familie, terwijl ze haar debuut maakt op de competitieve huwelijksmarkt van Regency London. Het eerste seizoen is gebaseerd op het eerste boek uit schrijfster Julia Quinns serie, The Duke & I. De boekenreeks bestaat inmiddels uit negen boeken. Het zou dus logisch zijn dat het tweede seizoen van Bridgerton geïnspireerd zal zijn op het tweede boek uit de serie, The Viscount Who Loved Me.

Bridgerton seizoen 2

In Bridgerton maken we kennis met Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), de oudste dochter van de machtige en rijke Bridgerton-familie. Wanneer ze haar debuut maakt op de competitieve huwelijksmarkt van Regency London, lijken haar vooruitzichten hoopvol. Haar grote droom is om in de voetsporen van haar ouders te treden en haar ware liefde te vinden. Het tij lijkt echter te keren wanneer haar oudere broer potentiële kandidaten begint uit te sluiten en een high society roddelblad, geschreven door de mysterieuze Lady Whitledown, zich negatief uitlaat over Daphne. Wanneer de rebelse, eeuwige vrijgezel Duke of Hastings (Regé-Jean Page) op het toneel verschijnt, wordt Daphne’s zoektocht naar de ware liefde er niet makkelijker op. Desondanks dat ze allebei volhouden niets in de ander te zien, is hun aantrekkingskracht ongekend en vliegen de vonken ervan af. Ze raken verwikkeld in een innerlijk gevecht waarbij ze moeten kiezen tussen wat ze echt willen en wat juist is om te doen, terwijl ze proberen te voldoen aan de verwachtingen van het aristocratische high society van Regency London.

Bridgerton heeft rollen voor Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Golda Rosheuvel, Jonathan Bailey, Luke Newton, Luke Thompson, Claudia Jessie, Nicola Coughlan, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh, Polly Walker, Bessie Carter, Harriet Cains en Julie Andrews als de stem van Lady Whistledown.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter