Wanneer verschijnt Bridgerton seizoen 3 op Netflix?

Eerder kondigde Netflix officieel aan dat niet alleen Bridgerton seizoen 3 zal verschijnen, maar ook seizoen4! Het tweede seizoen van de hitserie verscheen deze week op de streamingdienst. De grote vraag is nu echter: wanneer verschijnt seizoen 3 van Bridgerton op Netflix?

Nicola Coughlan, die Penelope Featherington speelt in de serie, gaf in een recent interview aan dat de opnames ergens zullen starten komende zomer. Een exacte datum hiervoor is nog niet bekend. Gezien de opnames een aantal maanden duren, verwachten we seizoen 3 pas in de loop van 2023 op Netflix. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates over het nieuwe seizoen!

Bridgerton seizoen 3 op Netflix

Bridgerton is geïnspireerd op de gelijknamige romans van Julia Quinn en volgt Daphne Bridgerton, de oudste dochter van de machtige Bridgerton-familie, terwijl ze haar debuut maakt op de competitieve huwelijksmarkt van Regency London. Het eerste seizoen is gebaseerd op het eerste boek uit schrijfster Julia Quinns serie, The Duke & I. De boekenreeks bestaat inmiddels uit negen boeken.

Bridgerton seizoen 2 is gebaseerd op Julia Quinn’s The Viscount Who Loved Me, dat draait om het zoektocht naar een geschikt huwelijk voor de oudste broer of zus van Bridgerton, Anthony, gespeeld door Jonathan Bailey. Het nieuwe seizoen bevat de introductie van een nieuwe vrouwelijke hoofdrol in de vorm van Sex Education-actrice Simone Ashley als Kate Sharma. Ze zal ook worden vergezeld door nieuwe personages, waaronder Shelley Conn (Liar) als Edwina Sharma, Calam Lynch (Benediction) als Theo Sharpe, Charithra Chandran (Alex Rider) als Edwina Sharma, Rupert Evans als Edmund Bridgerton en Rupert Young (The Secret Garden) die Jack zal spelen.

Bridgerton heeft rollen voor Phoebe Dynevor, Golda Rosheuvel, Jonathan Bailey, Luke Newton, Luke Thompson, Claudia Jessie, Nicola Coughlan, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh, Polly Walker, Bessie Carter, Harriet Cains en Julie Andrews als de stem van Lady Whistledown.

In Bridgerton maken we kennis met Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), de oudste dochter van de machtige en rijke Bridgerton-familie. Wanneer ze haar debuut maakt op de competitieve huwelijksmarkt van Regency London, lijken haar vooruitzichten hoopvol. Haar grote droom is om in de voetsporen van haar ouders te treden en haar ware liefde te vinden. Het tij lijkt echter te keren wanneer haar oudere broer potentiële kandidaten begint uit te sluiten en een high society roddelblad, geschreven door de mysterieuze Lady Whitledown, zich negatief uitlaat over Daphne. Wanneer de rebelse, eeuwige vrijgezel Duke of Hastings (Regé-Jean Page) op het toneel verschijnt, wordt Daphne’s zoektocht naar de ware liefde er niet makkelijker op. Desondanks dat ze allebei volhouden niets in de ander te zien, is hun aantrekkingskracht ongekend en vliegen de vonken ervan af. Ze raken verwikkeld in een innerlijk gevecht waarbij ze moeten kiezen tussen wat ze echt willen en wat juist is om te doen, terwijl ze proberen te voldoen aan de verwachtingen van het aristocratische high society van Regency London.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter