Wanneer verschijnt Chucky seizoen 2?

Wanneer verschijnt Chucky seizoen 2? De hitserie Chucky van SYFY en USA Network is vernieuwd voor een tweede seizoen nadat het in het eerste seizoen 9,5 miljoen kijkers op alle platforms had bereikt. Seizoen 2 zal in 2022 verschijnen. De finale van seizoen 1 wordt uitgezonden op dinsdag 30 november in de VS. Het eerste seizoen is in Nederland te zien bij de zender FOX. Uitvoerend producent Don Mancini vertelde:

“We’re thrilled to start pulling the strings on a second season of puppet mayhem with Chucky. Many thanks to our partners at USA, SYFY and UCP for their incredible support and guidance bringing Chucky to the small screen, bigger than ever. And to the fans, Chucky sends his still-undying thanks and a message: ‘This isn’t over, not by a long shot. You better watch your backs in 2022!’”

Chucky seizoen 2

Chucky seizoen 2

In de nieuwe televisieserie Chucky wordt een idyllisch kleine Amerikaans dorp in chaos geworpen nadat een oude ‘Chucky’-pop opduikt bij een garagesale. Jake (Zackary Arthur) is een tiener die een saai leven leidt op een High School en neemt Chucky mee. Al snel worstelen de inwoners om de reeks gruwelijke moorden tegen te gaan, die ook de diepe verborgen geheimen van de stad blootleggen. Ondertussen kruipen vrienden en vijanden uit Chucky’s verleden terug in zijn wereld en dreigt de waarheid zich te onthullen achter zijn mysterieuze oorsprong.

De serie bevat de terugkeer van franchise bekenden Brad Dourif, Jennifer Tilly, Fiona Dourif, die hun stemrollen opnieuw spelen als respectievelijk de titulaire moordenaarspop, Tiffany en Nica Pierce. Nieuwkomers zijn Devon Sawa, Zackary Arthur, Teo Briones, Bjorgvin Arnarson en Alyvia Alyn Lind.

Chucky wordt geproduceerd door UCP en is in handen van bedenker Don Mancini, David Kirschner, Nick Antosca en Alex Hedlund. Harley Peyton zal ook dienen als uitvoerend producent.  Mancini, de bedenker van de filmfranchise, schreef ook de televisiebewerking, regisseert de eerste aflevering en is tevens de showrunner.

Chucky is sinds 11 november te zien op FOX.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter