Wanneer verschijnt City on a Hill seizoen 3?

Showtime’s Boston misdaaddrama City on a Hill komt terug voor seizoen 3. Het ruige drama, met Kevin Bacon en Aldis Hodge in de hoofdrollen, keert terug voor nog eens acht afleveringen en de productie wordt later dit jaar hervat in New York voor een première in 2022.

Tom Fontana keert terug als showrunner en uitvoerend producent. Chuck MacLean, die de show heeft gemaakt, gebaseerd op een origineel idee van Ben Affleck, blijft als uitvoerend producent van de serie, maar keert niet terug als schrijver voor seizoen drie nadat hij het onderwerp is geworden van een intern onderzoek naar vermeend wangedrag.

City on a Hill seizoen 3

Gesitueerd in Boston begin jaren negentig, toen de stad vol was met gewelddadige criminelen die werden aangemoedigd door lokale wetshandhavingsinstanties. Een tijd waarin corruptie en racisme de norm waren, totdat het allemaal plotseling veranderde door wat het ‘Boston Miracle’ werd genoemd. Een Afro-Amerikaanse officier van justitie uit Brooklyn bepleit verandering en vormt een onwaarschijnlijke alliantie met een corrupte maar vereerde FBI-veteraan die de status-quo gehandhaafd wil houden.

City on a Hill is een Amerikaanse misdaadserie van de zender Showtime. De serie ging in première op 16 juni 2019. De reeks werd bedacht door Chuck MacLean, die het verhaal bedacht samen met Ben Affleck. De reeks wordt geproduceerd door Affleck, Matt Damon, Tom Fontana. Het tweede seizoen bestaat uit acht afleveringen en er is al een derde seizoen aangekondigd.

De hoofdrollen worden vertolkt door Kevin Bacon, Aldis Hodge, Jonathan Tucker en Mark O’Brien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter