Wanneer verschijnt Clarice seizoen 2?


UPDATE


Wanneer verschijnt Clarice seizoen 2? Een maand geleden stond Clarice op het punt om de overstap te maken van CBS naar Paramount+ met de belofte van een lange toekomst voor The Silence of the Lambs spin-off. Nu lijken de vooruitzichten voor de serie somber, aangezien de onderhandelingen tussen de ViacomCBS-streamer en co-producent MGM tot een halt zijn gekomen. Daarnaast lijkt het er op dat Clarice geen doorgang kan vinden op CBS, aangezien het netwerk zich al heeft gecommitteerd aan een volledige reeks series voor volgend seizoen. Het zou het einde betekenen voor het spraakmakende drama. Veteranen uit de industrie beschrijven dit als een van de gekste situaties die ze hebben meegemaakt, waar een serie met een seizoen 2 verlenging dreigt te verdwijnen.

Clarice seizoen 2 komt er misschien niet, hoewel de spin-off nog niet officieel is geannuleerd. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Hieronder gaat het originele bericht verder.


Wanneer verschijnt Clarice seizoen 2? Het tweede seizoen van de langverwachte The Silence of the Lambs spin-off is inmiddels aangekondigd. Tevens werd bekend dat de reeks een overstap zal gaan maken naar Paramount+. De serie, die in februari op CBS werd gelanceerd, heeft een lange en steeds veranderende weg naar het scherm gehad, die begon in 2017 en verschillende keren van producent en netwerk veranderde. Gisteren kwam het nieuws dat de reeks voor een tweede seizoen zou overstappen van conventionele tv op CBS naar de streamingdienst die voorheen bekend stond als CBS All Access.

Het is 1993, een jaar na de gebeurtenissen van The Silence of the Lambs. De serie Clarice is het verhaal van Clarice Starling die terugkeert om seriemoordenaars en zedendelinquenten op te sporen. Het drama ziet Rebecca Breeds in de rol van  FBI-agent Clarice Starling. Bekijk hieronder een trailer.

Clarice seizoen 2

De serie volgt Clarice Starling na de gebeurtenissen in auteur Thomas Harris’ roman The Silence of the Lambs uit 1988. Het titulaire personage werd voor het eerst gespeeld door Jodie Foster en later in Hannibal (2001) door en Julianne Moore.

In 1993, een jaar na de gebeurtenissen van The Silence of the Lambs, duikt Clarice in het onvertelde persoonlijke verhaal van FBI-agent Clarice Starling terwijl ze terugkeert in het veld om seriemoordenaars en seksuele roofdieren te achtervolgen, terwijl ze haar weg vindt in de politieke wereld van Washington, DC.

Breeds’ Starling wordt beschreven als briljant en kwetsbaar. Ze studeerde Magna Cum Laude af aan UVA met een dubbele major in Psych and Criminology. Haar moed geeft haar een innerlijk licht dat monsters en gekken naar haar toe trekt. Haar complexe psychologische gesteldheid komt voort uit een uitdagende jeugd, en haar drive komt voort uit haar behoefte om te ontsnappen aan de last van familiegeheimen die haar haar hele leven hebben achtervolgd.

De serie heeft rollen voor Rebecca Breeds, Kal Penn, Michael Cudlitz, Nick Sandow, Lucca De Oliveira, Marnee Carpenter en Devyn A. Tyler. Jayne Atkinson, Shawn Doyle en Tim Guinee hebben terugkerende rollen.

De serie wordt geschreven en uitgevoerd door medewerkers Alex Kurtzman (Star Trek: Discovery) en Jenny Lumet, die beide momenteel ook samenwerken aan de aankomende serie The Man Who Fell to Earth van CBS All Access. Het project is coproductie tussen MGM en CBS Television Studios in samenwerking met Secret Hideout. Heather Kadin van Secret Hideout en zal ook dienen als uitvoerende producenten.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter