Wanneer verschijnt Colony seizoen 3 op Netflix?

Eerder verschenen de eerste twee seizoenen van Colony op Netflix en vanaf 2 mei zal ook seizoen 3 van Colony aan het aanbod worden toegevoegd. Bekijk hieronder alvast de trailer. Colony is een samenwerking tussen showrunner Carlton Cuse en hoofdrolspeler Josh Holloway. Eerder werkten zij samen aan Lost.

Colony seizoen 3 op Netflix

Colony speelt zich af in de nabije toekomst. De stad Los Angeles wordt bezet door een buitenaardse macht. Sommigen collaboreren met de vijand, terwijl anderen zich juist proberen te verzetten. Dit laatste heeft echter een hoge prijs. Centraal staat de voormalige FBI agent Will Bowman. Om zijn vrouw Katie en de rest van hun familie te beschermen, besluit Will om te gaan samenwerken met de autoriteiten. Hij krijgt de opdracht om het snel groeiende verzet de kop in te drukken.

Seizoen 3 van het scifi-drama begint zes maanden na het einde van het voorgaande seizoen, waarbij de Bowmans nu in een hut in het bos wonen en proberen een leven buiten de muren op te bouwen. Wanneer ze worden bereikt door een groep grijze hoeden, worden ze gedwongen weg te rennen en hun nieuwe leven achter zich te laten; Snyder (Peter Jacobson) wordt gevangengenomen en blijkt een missie te hebben om het rebellenstation te vinden, terwijl Will (Josh Holloway) en Katie (Sarah Wayne Callies) erin slagen te ontsnappen met de kinderen. Als ze allemaal in een verzetskamp belanden, moeten Will en Katie opnieuw partij kiezen en deelnemen aan de strijd, die uiteindelijk de waarheid achter de kolonisatie zal onthullen.

Naast Holloway zijn er rollen voor Sarah Wayne Callies (The Walking Dead), Isabella Croveti-Cramp, Alex Neustaedter, Peter Jacobson, Amanda Righetti, Tory Kittles, Paul Guilfoyle, Kathleen Rose Perkins, Cooper J. Friedman, Carl Weathers, Gonzalo Menendez, Kim Rhodes.

Het tien afleveringen tellende Colony seizoen 3 is vanaf 2 mei 2021 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter