Wanneer verschijnt Colony seizoen 4?

Wanneer verschijnt Colony seizoen 4? Helaas heeft USA Network na drie seizoenen besloten om een punt te zetten achter de serie Colony. Deze werd bedacht door Carlton Cuse, een van de producenten van LOST, en had een hoofdrol voor LOST-acteur Josh Holloway.

Helaas voor de fans, maar Colony seizoen 4 zal er niet komen. Er is geen officiële reden gegeven, maar de dalende kijkcijfers krijgen de schuld van de ondergang van de serie. In de eerste twee seizoenen begon de serie sterk, met in de Verenigde Staten gemiddeld 2,2 miljoen kijkers per aflevering. Maar in het derde seizoen moest de serie naar een andere stad verhuizen wegens het kleinere budget. Dit heeft ook zijn uitwerking gehad op de kijkcijfers.

De finale van seizoen drie, die woensdag in de VS te zien is, zal het verhaal voorgoed afronden. Fans hopen echter dat de serie een nieuw leven krijgt, net als Brooklyn Nine-Nine en Lucifer, die respectievelijk werden opgepikt door NBC en Netflix nadat ze beide onlangs waren geschrapt. Er is echter nog geen nieuws dat een andere netwerk- of streamingdienst Colony seizoen 4 zou willen produceren.

Colony seizoen 4

Colony speelt zich af in de nabije toekomst. De stad Los Angeles wordt bezet door een buitenaardse macht. Sommigen collaboreren met de vijand, terwijl anderen zich juist proberen te verzetten. Dit laatste heeft echter een hoge prijs. Centraal staat de voormalige FBI agent Will Bowman. Om zijn vrouw Katie en de rest van hun familie te beschermen, besluit Will om te gaan samenwerken met de autoriteiten. Hij krijgt de opdracht om het snel groeiende verzet de kop in te drukken.

Seizoen 3 van het scifi-drama begint zes maanden na het einde van het voorgaande seizoen, waarbij de Bowmans nu in een hut in het bos wonen en proberen een leven buiten de muren op te bouwen. Wanneer ze worden bereikt door een groep grijze hoeden, worden ze gedwongen weg te rennen en hun nieuwe leven achter zich te laten; Snyder (Peter Jacobson) wordt gevangengenomen en blijkt een missie te hebben om het rebellenstation te vinden, terwijl Will (Josh Holloway) en Katie (Sarah Wayne Callies) erin slagen te ontsnappen met de kinderen. Als ze allemaal in een verzetskamp belanden, moeten Will en Katie opnieuw partij kiezen en deelnemen aan de strijd, die uiteindelijk de waarheid achter de kolonisatie zal onthullen.

Naast Holloway zijn er rollen voor Sarah Wayne Callies (The Walking Dead), Isabella Croveti-Cramp, Alex Neustaedter, Peter Jacobson, Amanda Righetti, Tory Kittles, Paul Guilfoyle, Kathleen Rose Perkins, Cooper J. Friedman, Carl Weathers, Gonzalo Menendez, Kim Rhodes.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter