Wanneer verschijnt Coyote seizoen 2?

Wanneer verschijnt Coyote seizoen 2? In de serie Coyote wordt een oud-grenswachter door een Mexicaans kartel gedwongen om zijn leven op het spel te zetten. Voor nu is er nog geen officieel nieuws over het al dan niet terugkomen van de serie. Het drama heeft een nogal vreemde weg naar televisie afgelegd – oorspronkelijk was het bedoeld voor het Paramount Network voordat het over werd genomen door CBS All Access. Dit is voordat de service iets later omgedoopt werd tot Paramount+.

Hou deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws rondom seizoen 2 van Coyote.

Coyote seizoen 2

Het verhaal van Ben Clemens, die, na 32 jaar als grenspatrouilleur, gedwongen wordt te werken voor dezelfde mensen die hij tijdens zijn carrière buiten de deur probeerde te houden in een poging Amerika binnen te komen. Nu blootgesteld aan het leven aan de andere kant van de muur, begint Ben zijn zwart-wit visie op de wereld in twijfel te trekken en zijn ideologie en loyaliteit uit te dagen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Michael Chiklis, Juan Pablo Raba, Adriana Paz, Kristyan Ferrer, Octavio Pisano, Cynthia McWilliams, Julio Cesar Cedillo, Emy Mena.

Coyote is een Amerikaans misdaaddrama gemaakt door David Graziano, Michael Carnes en Josh Gilbert. De serie ging in première op CBS All Access op 7 januari 2021. Coyote is sinds 12 mei 2021 in Nederland te zien bij Ziggo Movies & Series.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter