Wanneer verschijnt Cursed seizoen 2?

Hoewel het eerste seizoen vorige week verscheen, vragen fans zich nu al af wanneer Cursed seizoen 2 verschijnt op Netflix! Momenteel is het nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van de aankomende live-action adaptatie van Tom Wheeler en Frank Miller verschijnt. Of er een tweede komt zal afhankelijk zijn van de kijkcijfers van het eerste seizoen.

De serie is nog niet officieel vernieuwd, wat te verwachten is gezien het feit dat het pas een paar dagen geleden in première ging. Dat gezegd hebbende, staat de fantasy-serie momenteel op nummer één op Netflix, wat betekent dat fans betrokken zijn. Met een beetje geluk zal Cursed snel worden vernieuwd.

In de hoofdrol zien we Katherine Langford. Tegenover Elle liet ze weten dat er “genoeg verhaal over is” en voelt dat seizoen 1 slechts het begin was van een langere reis voor Nimue. Over Cursed seizoen 2 heeft ze één ding in gedachten met betrekking tot waar het verhaal van haar personage naartoe kan gaan. Ze zei:

“There’s a lot of talk about the sword this season, and I feel like it would be interesting to see just how deep Nimue’s powers go and what kind of untapped power she has within.”

Ondertussen onthulde Devon Terrell, die Arthur speelt, dat er nog een ‘lange reis voor de boeg’ is voor zijn personage. Hij zei:

“I didn’t want to create a performance that sat on the fence. I wanted to pick a direction, which moments I made him vulnerable, which moments I made him feel like he’s becoming a leader. And it’s the beginning of a really long journey.”

Cursed seizoen 2

Gebaseerd op het gelijknamige boek is Cursed een verfilming van de Arthur-legende. Vertelt door de ogen van Nimue, een jonge vrouw met een mysterieuze gave die is voorbestemd om de machtige en tegelijkertijd tragische ‘Lady of the lake’ te worden. Na de plotselinge dood van haar moeder vindt Nimue een bondgenoot in de bescheiden huurling Arthur met wie ze op zoek gaat naar Merlijn om hem het eeuwenoude zwaard te overhandigen. Gaandeweg wordt Nimue het symbool voor moed en rebellie tegen de angstaanjagende Red Paladins en hun koning Uther. Cursed is een coming-of-age verhaal met thema’s die vandaag de dag ook aan de orde zijn: de vernietiging van de natuur, religieuze terreur, zinloze oorlogen en de moed zien te vinden om te leiden wanneer alles verloren lijkt te zijn.

Cursed is gebaseerd op de geïllustreerde roman met dezelfde naam van Frank Miller en Tom Wheeler.

De cast bestaat uit Katherine Langford (Nimue), Devon Terrell (Arthur), Gustaf Skarsgård (Merlin), Daniel Sharman (Weeping Monk), Sebastian Armesto (King Uther Pendragon), Matt Stokoe (Gawain), Lily Newmark (Pym), Shalom Brune-Franklin (Igraine), Emily Coates (Sister Iris), Billy Jenkins (Squirrel), Bella Dayne (Red Spear) en Peter Mullan (Father Carden).

Wanneer Cursed seizoen 2 te zien zal zijn op Netflix is nog onbekend.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter