Wanneer verschijnt Dad Stop Embarrassing Me seizoen 2?

Wanneer verschijnt Dad Stop Embarrassing Me seizoen 2? Of de reeks terugkeert voor een tweede seizoen, is nog niet bekend.

Vanaf woensdag 14 april is bij Netflix de komedie Dad Stop Embarrassing Me! te zien. Wat seizoen 2 betreft, is dit wat we weten. In een interview in april 2021 vertelde acteur Jamie Foxx hoe Netflix hen de vrijheid gaf om de serie maken zoals ze wilden en dat hij enthousiast was om deze vooruit te helpen. Hij gaf aan dat hij mede-acteur David Alan Grier had beloofd dat het project het potentieel had om succesvol te worden als het voorbij de eerste acht afleveringen kwam.

Gezien de productietijd die over het algemeen nodig is voor dergelijke series en rekening houdend met de vertraging als gevolg van COVID-19, kunnen we, mits deze verlengd wordt, verwachten dat Dad Stop Embarrassing Me! seizoen 2 ergens in het voorjaar van 2022 uitkomt.

Dad Stop Embarrassing Me seizoen 2

Dad Stop Embarrassing Me volgt Brian Dixon, een succesvolle ondernemer en vrijgezel, die net een fulltime vader is geworden van zijn tienerdochter Sasha. Vastbesloten om de beste vader te zijn die hij kan zijn, heeft Brian alle hulp nodig die hij van zijn vader en zus kan krijgen – en Sasha zal alle hulp nodig hebben die ze kan krijgen om te leren omgaan met haar nieuwe, liefdevol chaotische vader.

In de serie zijn er rollen voor Jamie Foxx, Kyla-Drew (The Good Doctor, Jessie), David Alan Grier (A Soldier’s Play, In Living Color), Porscha Coleman (Silicon Valley, Ballers), Jonathan Kite (2 Broke Girls, Black Dynamite: The Animated Series), Heather Hemmens (Roswell: New Mexico, If Loving You Is Wrong) en Valente Rodriguez (Happily Divorced, The George Lopez Show).

Dad Stop Embarrassing Me wordt geproduceerd door Foxx en dochter Corinne Foxx. Foxx keert na 20 jaar terug naar de sitcom. In de jaren 90 was hij te zien in In Living Color en The Jamie Foxx Show. De multi-cam sitcom herenigt Foxx met showrunner Bentley Kyle Evans (The Jamie Foxx Show) en wordt geregisseerd door Ken Whittingham (black-ish).VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter