Wanneer verschijnt Dear White People seizoen 4?

Wanneer verschijnt Dear White People seizoen 4? De Netflix-komedie Dear White People komt 22 september ten einde met een vierde en laatste seizoen. Bekijk hieronder een trailer.

De reeks begon als de gelijknamige indiefilm uit 2014 van maker Justin Simien en is op zichzelf al populair geworden als een serieadaptatie. De satirische serie volgt een groep vocale zwarte studenten die zich uitspreken tegen racisme aan de overwegend blanke, prestigieuze Winchester University. De reeks werd officieel verlengd voor een vierde en laatste seizoen na de release van seizoen 3 in augustus 2019.

Dear White People seizoen 4

Het vierde seizoen speelt zich af post-pandemie en volgt de personages als ze op het punt staan om af te studeren en terugblikken op een jaar vol spontane opvoeringen van oude popnummers.

De serie heeft hoofdrollen voor Logan Browning, Brandon P. Bell, Antoinette Robertson, DeRon Horton, John Patrick Amedori, Ashley Blaine Featherson en Marque Richardson. Seizoen 3 heeft gastrollen voor Laverne Cox (Orange is the New Black), Blair Underwood (L.A. Law), Yvette Nicole Brown (Community) en rapper Flavour Flav.

Dear White People is een tv-bewerking de gelijknamige speelfilm van regisseur Justin Simien. Zwarte studenten krijgen te maken met dagelijkse vernederingen en achterbaks gekonkel op een Ivy League-universiteit die lang niet zo liberaal is als deze zelf denkt.

Dear White People ging op 28 april 2017 wereldwijd op Netflix in première. Op 4 mei 2018 kreeg de serie een tweede seizoen. Het derde seizoen verscheen op 2 augustus 2019.

Dear White People seizoen 4 verschijnt 22 september op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter