Wanneer verschijnt Death on the Nile op Disney Plus?

Wanneer verschijnt Death on the Nile op Disney Plus Nederland? Death On The Nile verscheen pas in februari in de bioscoop, maar details over de streaming-release zijn al onthuld. In de VS zal de film op 29 maart verschijnen op HBO Max en Hulu. In Europa verschijnt het een dag later. Death On The Nile is vanaf 30 maart 2022 te zien op Disney Plus Nederland.

Het drama waarin Kenneth Branagh zijn rol als Agatha Christie’s beroemde detective Hercule Poirot opnieuw vertolkte, was vertraagd door Covid-19. De oorspronkelijke bioscoopdatum van december 2019 werd keer op keer werd verschoven totdat het uiteindelijk op 9 februari in de Nederlandse bioscopen verscheen.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

Death on the Nile op Disney Plus

Hercule Poirot’s Egyptische avontuur begint op een glamoureuze cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden. Het is het sinistere verhaal van obsessieve liefde en de moordende consequenties hiervan en speelt zich af in een episch landschap van woestijn en Koninklijke piramides van Egypte. De film volgt een groep voortreffelijk geklede reizigers met genoeg schokkende wendingen die het publiek zullen verrassen tot aan de laatste ontknoping.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kenneth Branagh, Gal Gadot, Letitia Wright, Armie Hammer, Rose Leslie, Russell Brand, Tom Bateman, Emma Mackey, Annette Bening, Ali Fazal, Dawn French, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders.

Death on the Nile werd in 1937 gepubliceerd. De film is de derde verfilming van Christie’s roman, na de film uit 1978 en een aflevering uit 2004 van de televisieserie Agatha Christie’s Poirot. De verfilmd uit 1978 had rollen voor Peter Ustinov, Jane Birkin, Lois Chiles, Bette Davis, Mia Farrow, Angela Lansbury, Simon MacCorkindale, David Niven, Maggie Smith.

Death on the Nile is geregisseerd door Kenneth Branagh op basis van een scenario geschreven door Michael Green. Het is een bewerking van Christie’s roman, en wordt geproduceerd door Ridley Scott, Mark Gordon, Simon Kinberg, Kenneth Branagh, Judy Hofflund en Kevin J.Walsh, met Matthew Jenkins, James Prichard en Matthew Prichard als uitvoerende producenten.

Death on the Nile is vanaf woensdag 30 maart te zien op Disney Plus.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter