Wanneer verschijnt Dickinson seizoen 3?

Apple TV + heeft Dickinson seizoen 3 aangekondigd met Hailee Steinfeld (Bumblebee, Pitch Perfect 2, True Grit). Daarnaast heeft de streamer laten weten dat seizoen 2 op 8 januari 2021 in première gaat op Apple TV Plus.

De streamer gaf ook een eerste blik op het komende seizoen, waarin Emily uit haar privé-literaire leven wordt gehaald en in de openbaarheid wordt gebracht, terwijl ze worstelt met het gevoel dat het najagen van roem een ​​gevaarlijk spel voor haar kan zijn.

Dickinson seizoen 3

Emily Dickinson met een moderne gevoeligheid en toon. De serie neemt de kijker mee in de wereld van Emily en onderzoekt de beperkingen van de maatschappij, het geslacht en het gezin vanuit het perspectief van een ontluikende schrijfster die niet past in haar eigen tijd. Dickinson is geschreven door Alena Smith (The Affair, The Newsroom).

De hoofdrollen worden gespeeld door Jane Krakowski, Toby Huss, Adrian Enscoe, Anna Baryshnikov, Ella Hunt, John Mulaney, Wiz Khalifa en Oscar-genomineerde Hailee Steinfeld (True Grit). Seizoen 2 bevat ook gastrollen voor Nick Kroll als Edgar Allan Poe, Timothy Simons als Frederick Law Olmstead, Ayo Edebiri als Hattie, Pico Alexander als Ship en Finn Jones als Sam Bowles.

Dickinson is gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Alena Smith en uitvoerend geproduceerd door Hailee Steinfeld. David Gordon Green (Pineapple Express, Vice Principals) regisseert en zal ook uitvoerend produceren naast Smith, Michael Sugar (Spotlight) en Ashley Zalta (Maniac) voor Sugar23 Productions, evenals Alex Goldstone voor Anonymous Content en Darlene Hunt (The Big C). De serie is afkomstig uit de onafhankelijke studio van Paul Lee, wiip.

Dickinson seizoen 2 verschijnt op 8 januari 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter