Wanneer verschijnt Elvis op HBO Max Nederland?

Wanneer verschijnt de film Elvis op HBO Max? Warner Bros. heeft officieel bekendgemaakt dat Elvis op 2 september 2022 op HBO Max Nederland gaat verschijnen.

Sinds maandag 8 augustus 2022 is de biopic Elvis eerst te zien op Pathé Thuis. De film richt zich specifiek op de relatie tussen Elvis, gespeeld door Austin Butler, en zijn beruchte manager kolonel Tom Parker, gespeeld door Tom Hanks. De voor een Oscar genomineerde Baz Luhrmann (The Great Gatsby, Moulin Rouge!) regisseerde de film naar een scenario van Baz Luhrmann & Sam Bromell en Baz Luhrmann & Craig Pearce en Jeremy Doner. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Elvis film op HBO Max Nederland

De film verkent het leven en de muziek van Elvis Presley (Butler), gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager kolonel Tom Parker (Hanks). Het verhaal beschrijft de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen Presley en Parker, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Austin Butler is te zien als de King of Rock, Tom Hanks als Presley’s manager kolonel Tom Parker en Olivia DeJonge als Presley’s vrouw Priscilla. Daarnaast zijn er rollen voor Helen Thomson (Top of the Lake: China Girl, Rake) als Gladys, de moeder van Elvis. Richard Roxburgh (Moulin Rouge!, Breath, Hacksaw Ridge) vertolkt de rol van Elvis’ vader Vernon. Daarnaast zien we Luke Bracey (Hacksaw Ridge, Point Break) als Jerry Schilling, Natasha Bassett (Hail, Caesar!) als Dixie Locke, David Wenham (The Lord of the Rings Trilogy, Lion, 300) als Hank Snow, Kelvin Harrison Jr. (The Trial of the Chicago 7, The High Note) als BB King, Xavier Samuel (Adore, Love & Friendship, The Twilight Saga: Eclipse) als Scotty Moore en Kodi Smit-McPhee (The Power of the Dog) als Jimmie Rodgers Snow.

De Elvis film is geregisseerd en geproduceerd door Baz Luhrmann op basis van een scenario dat hij samen met Sam Bromell, Craig Pearce en Jeremy Doner schreef. Catherine Martin, Gail Berman, Patrick McCormick, Schuyler Weiss produceren.

Elvis zal vanaf 2 september 2022 op HBO Max Nederland te zien zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter