Wanneer verschijnt Eternals op Disney Plus?

Vraag jij je af wanneer Marvel Studios’ Eternals op Disney Plus zal verschijnen? Dan hebben we goed nieuws. We weten namelijk inmiddels de releasedatum. Disney Plus heeft bevestigd dat de film vanaf 12 januari 2022 op het streamingplatform te zien zal zijn. De superheldenfilm verscheen in november in de bioscoop en verschijnt dus 70 dagen na de release op Disney Plus.

Eternals Disney Plus

Eternals op Disney Plus

Eternals draait vanaf 12 januari op Disney Plus

 Marvel Studios’ Eternals volgt een groep buitenaardse helden die al sinds het begin van de mensheid de aarde beschermen tegen het kwaad. Wanneer monsterlijke wezens, waarvan men dacht dat ze verloren waren gegaan in de geschiedenis, op mysterieuze wijze terugkeren, worden de Eternals gedwongen zich te herenigen om de mensheid opnieuw te verdedigen.

De cast van Eternals bestaat uit Richard Madden als de almachtige Ikaris, Gemma Chan als menslievende Sersi, Kumail Nanjiani als kosmisch aangedreven Kingo, Lauren Ridloff als de supersnelle Makkari, Bryan Tyree Henry als de intelligente uitvinder Phastos, Haaz Sleiman als een architect die de echtgenoot van Phastos is, Salma Hayek als de wijze en spirituele leider Ajak, Lia McHugh als de oude ziel Sprite, Don Lee als de machtige Gilgamesh, Barry Keoghan als afstandelijke eenling Druig en Angelina Jolie als de woeste krijger Thena. Kit Harington zien we als Dane Whitman, Barry Keoghan als Druig, Don Lee als Gilgamesh, Harish Patel als Karun.

De film is gebaseerd op Jack Kirby’s strip met dezelfde naam. Die reeks introduceerde een groep onsterfelijken en hun rivalen, de Deviants. Binnen de strips waren Thanos en de andere bewoners van Titan ook Eternals. Het is onduidelijk of de MCU die verbinding zal behouden.

Eternals wordt geregisseerd door Chloé Zhao, welke al enkele prijzen heeft gewonnen, waaronder die voor Beste Film en Beste Regisseur bij de recente Golden Globe- en Oscar-awards. De film is mede geschreven door Matthew K. Firpo en Ryan Firpo met Kevin Feige (president bij Marvel Studios) als producer.

Eternals verschijnt 12 januari op Disney+.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter