Wanneer verschijnt Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore op HBO Max Nederland?

Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore verscheen eerder deze maand in de bioscoop. Inmiddels is ook bekendgemaakt wanneer de film thuis te streamen is. HBO Max heeft de regel dat bioscoopfilms ongeveer 45 dagen na hun release op de streamingdienst verschijnen. Daarom was de verwachting dat de film eind mei op de streamer zou verschijnen. Nu wordt duidelijk door de planning die Pathé Thuis geeft aan de website Streamwijzer, dat Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore op 30 mei 2022 verschijnt bij HBO Max Nederland. Vanaf die dag kun je de film ook als Premium film bij Pathé Thuis kijken. Bij HBO Max zit de film bij het abonnement inbegrepen en deze kun je dan kosteloos bekijken vanaf die datum. Bekijk hieronder een trailer.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op HBO Max en bekijk Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op HBO Max en bekijk nu je favoriete films en series.

HBO Max

Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore op HBO Max Nederland

Professor Albus Dumbledore weet dat de krachtige duistere tovenaar Gellert Grindelwald op weg is om de controle over de tovenaarswereld te grijpen. Omdat hij hem niet alleen kan stoppen, vertrouwt hij magizoöloog Newt Scamander toe om een ​​onverschrokken team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzelbakker te leiden op een gevaarlijke missie, waar ze oude en nieuwe beesten tegenkomen en botsen met Grindelwalds groeiende legioen van volgelingen. Maar met de inzet zo hoog, hoe lang kan Dumbledore aan de zijlijn blijven?

Fantastic Beasts is een Brits-Amerikaanse fantasyreeks, welke geïnspireerd is op het gelijknamige boek van J.K. Rowling. De film is een spin-off van de Harry Potterfilmserie. In de filmreeks speelt Oscar winnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything) de rol van Newt Scamander. Mads Mikkelsen is gecast als Gellert Grindelwald. Jude Law kruipt in de huid van een jongere Dumbledore. Daarnaast zijn er rollen voor Katherine WaterstonAlison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Callum Turner.

Fantastic Beasts 3 is geregisseerd door David Yates op basis van een scenario van J.K. Rowling en Steve Kloves.

Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore kijken

Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore is vanaf maandag 30 mei 2022 te streamen op HBO Max Nederland. 

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter