Wanneer verschijnt Good Girls seizoen 4 op Netflix?

Vraag jij je na het einde van het derde seizoen af wanneer Good Girls seizoen 4 zal verschijnen? Dan heb je geluk! Netflix heeft namelijk aangekondigd dat seizoen 4 vanaf 31 augustus te zien is op de streamer! Het vierde seizoen is tevens het laatste seizoen, want het komische drama werd vorige maand gecanceld. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Good Girls seizoen 4

De serie volgt drie moeders uit de voorsteden van Michigan, van wie er twee zusters zijn, die het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Ze zijn het beu om alles van hen weg te laten halen, dus besluiten ze een onwaarschijnlijke overval te plegen door een supermarkt te beroven, om vervolgens te ontdekken dat ze meer te doen hebben dan ze hebben afgesproken. Hun succesvolle overval trekt de aandacht van de winkelmanager nadat hij een van de vrouwen heeft herkend, maar om een andere reden dan alleen het geld.

Aan het einde van het tweede seizoen leek Beth voorgoed te hebben afgerekend met de gevaarlijke Rio. En dus besluiten de vrouwen hun ogenschijnlijke vrijheid te gebruiken om zelf geld te gaan vervalsen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Christina Hendricks, Retta, Mae Whitman, Reno Wilson, Manny Montana, Lidya Jewett, Isaiah Stannard, Matthew Lillard.

Good Girls is een dramedyserie van de zender NBC en gemaakt door Jenna Bans. De serie ging in première op 26 februari 2018. Het vierde seizoen is het laatste seizoen, omdat zender NBC de financiën voor de vijfde reeks niet op orde kon krijgen.

Good Girls seizoen 4 is vanaf 31 augustus te zien op de streamer!VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter