Wanneer verschijnt Good Girls seizoen 4?

Vraag jij je na het einde van het derde seizoen af wanneer Good Girls seizoen 4 zal verschijnen? Er is nog geen releasedatum toegekend aan het vierde seizoen. Uit berichten blijkt dat de cast aangaf dat de serie een vierde seizoen zal krijgen. Omdat productieorganisaties en landen over de hele wereld vanwege de Corona-uitbraak gesloten waren, begint de productie later.

Er is op dit moment nog geen releasedatum bekend voor Good Girls seizoen 4, maar NBC heeft een vierde seizoen van Good Girls besteld. Dit meldde maker Jenna Bans. Het is waarschijnlijk dat deze in 2021 zal verschijnen, gezien de releasedata van de eerdere seizoenen. Het komische drama volgt drie op het eerste gezicht brave vrouwen die uit wanhoop een supermarkt beroven en daarna steeds dieper afdalen in de criminele onderwereld.

De serie volgt drie moeders uit de voorsteden van Michigan, van wie er twee zusters zijn, die het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Ze zijn het beu om alles van hen weg te laten halen, dus besluiten ze een onwaarschijnlijke overval te plegen door een supermarkt te beroven, om vervolgens te ontdekken dat ze meer te doen hebben dan ze hebben afgesproken. Hun succesvolle overval trekt de aandacht van de winkelmanager nadat hij een van de vrouwen heeft herkend, maar om een andere reden dan alleen het geld.

Aan het einde van het tweede seizoen leek Beth voorgoed te hebben afgerekend met de gevaarlijke Rio. En dus besluiten de vrouwen hun ogenschijnlijke vrijheid te gebruiken om zelf geld te gaan vervalsen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Christina Hendricks, Retta, Mae Whitman, Reno Wilson, Manny Montana, Lidya Jewett, Isaiah Stannard, Matthew Lillard.

Good Girls is een dramedyserie van de zender NBC en gemaakt door Jenna Bans. De serie ging in première op 26 februari 2018.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter