Wanneer verschijnt Good Trouble seizoen 3?

Freeform heeft aangekondigd dat Good Trouble seizoen 3 vanaf 17 februari 2021 te zien zal zijn. De spin-off van de dramaserie The Fosters volgt Callie (Maia Mitchell) en Mariana (Cierra Ramirez) tijdens de volgende fase van hun leven in Los Angeles. Good Trouble is sinds 7 december ook in Nederland te zien bij Videoland. Wanneer het derde seizoen hier zal verschijnen is nog niet bekend.

Good Trouble seizoen 3

Good Trouble seizoen 3

Good Trouble is een spin-off van de serie The Fosters. Als Callie en Marianna naar Lost Angeles vertrekken om daar hun volwassen leven te beginnen, zijn hun wegen gescheiden maar toch verweven. Hun reis om de wereld te veranderen gaat gepaard met meer Good Trouble dan ze aankunnen.

Uitvoerend producent Joanna Johnson verzekerde fans dat het nieuwe seizoen zou doorgaan waar seizoen 2 was gebleven – inclusief de ochtend nadat Mariana contact had met haar baas Evan (TJ Linnard). Johnson beloofde ook antwoorden op de status van de relatie van Callie met vriendje Jamie (Beau Mirchoff), die in de seizoensfinale onduidelijk bleef. Latere afleveringen zullen ook ingaan op gebeurtenissen uit de echte wereld, zoals de pandemie en de heropleving van de Black Lives Matter-beweging.

Naast Mitchell en Ramirez zijn er rollen voor Zuri Adele, Sherry ColaTommy MartinezRoger Bart, Emma HuntonKen KirbyMolly McCookJosh PenceDhruv Uday SinghDustin IngramMax CutlerMichael GalanteAnastasia LeddickHeather Mazur, TJ Linnard, Beau Mirchoff en Kara Wang.

Jon M. Chu (Crazy Rich Asians) heeft de pilot geregisseerd en is daarnaast uitvoerend producent. Joanna Johnson, Peter Paige en Bradley Bredeweg fungeren als makers en showrunners, terwijl Gregory Gugliotta, Christine Sacani, Mitchell, Ramirez, Jennifer Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas en Benny Medina als uitvoerende producers dienen. De serie wordt geproduceerd door Nuyorican Productions, Inc. in samenwerking met Freeform.

Good Trouble seizoen 3 is vanaf 17 februari 2021 te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter